Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren

Lavazza koffie bestellen, Italiaanse koffiekunst

Lavazza koffie behoort tot een van de meest gedronken koffie's in Italie. De kwaliteit is ongekend hoog en dat maakt Lavazza tot een van de meest populaire espresso's van de wereld. De collectie bestaat uit bonen, gemalen koffie en pads.

Klik om te filteren Lavazza Caffe Espresso Black Pack 250 gram

Lavazza Caffe Espresso Black Pack 250 gram

250 gram Filterkoffie € 3.50
Lavazza Caffe Espresso Black Tin

Lavazza Caffe Espresso Black Tin

250 gram Filterkoffie € 3.95
Lavazza Caffe Espresso Koffiebonen 1kg

Lavazza Caffe Espresso Koffiebonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 13.50
Lavazza Classico Koffiepads

Lavazza Classico Koffiepads

36 stuks Koffiepads € 5.45
Lavazza Crema Classico bonen - 1kg

Lavazza Crema Classico bonen - 1kg

1000 gram Koffiebonen € 11.95
Lavazza Crema Dolce - 1kg

Lavazza Crema Dolce - 1kg

1000 gram Koffiebonen € 10.95
Lavazza Crema e Aroma Espresso Blue

Lavazza Crema e Aroma Espresso Blue

1000 gram Koffiebonen € 12.95
Lavazza Crema e Aroma koffiebonen 1kg

Lavazza Crema e Aroma koffiebonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 9.90
Lavazza Crema e Gusto Forte 1 kg

Lavazza Crema e Gusto Forte 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 9.95
Lavazza Crema e Gusto gemalen

Lavazza Crema e Gusto gemalen

250 gram Filterkoffie € 4.50
Lavazza Crema Gustoso 1kg

Lavazza Crema Gustoso 1kg

1000 gram Koffiebonen € 11.45
Lavazza Decaffeinato Gemalen 250gr

Lavazza Decaffeinato Gemalen 250gr

250 gram Cafeine vrij € 3.99

Lavazza koffie online kopen?

Lavazza is een Italiaans koffiemerk afkomstig van het Italiaanse Turijn. Het bedrijf is opgericht in 1985 en levert koffie vanaf het begin van de twintigste eeuw. Lavazza koffie wordt over de hele wereld geëxporteerd en is een koffiemerk dat zeer hoog aangeschreven staat. Met grote trots mogen wij ons officeel dealer noemen van het populaire koffiemerk Lavazza. Bent u dus opzoek naar dit geweldige merk, bekijk dan snel onze collectie en waan uzelf in de wereld van italiaanse koffie.

Lavazza koffie is bekend geworden om haar eigen blends die ze leverden aan verschillende handelaren. Deze blends werden (en worden) wereldwijd geexporteerd. Ook op Koffietheeplaza.nl zijn verschillende soorten Lavazza koffie verkrijgbaar. Geniet van de lekkerste Italiaanse koffie en kies voor het wereldmerk Lavazza, een absolute grootmacht uit Italie. Tevens bieden wij een exclusieve premium lijn aan, genaamd Lavazza Blue Line.

Eigen trainingscentrum

Lavazza heeft een eigen trainingscentrum zodat hun personeel ook echt alles tot in de puntjes weet over hun eigen Lavazza koffie. Al het personeel wordt binnen het bedrijf opgeleid. Er is dus niemand die voor de onderneming werkt die geen verstand van zaken heeft. Hierdoor wordt de hoogste kwaliteit koffie gegarandeerd waarbij een perfecte informatievoorziening aan vooraf gaat.

Lavazza is een familiebedrijf

Lavazza koffie is altijd een familiebedrijf geweest. De onderneming is opgericht door Luigi Lavazza in de late jaren '80 van de negentiende eeuw en werd samen met zijn vrouw en kinderen gerund. Zij waren ook mede-eigenaren. Momenteel is het bedrijf nog steeds eigendom van de familie en wordt beheerd door de vierde generatie.

Espressocapsules

Lavazza was een van de eerste producenten die hun koffie verpakt verkochten. Hierdoor bleef de smaak van de geroosterde bonen langer goed. Jaren later waren ze ook een van de eerste met een speciaal espressoapparaat dat met capsules werkte. Deze Espresso Point machine werd een grote hit.

Grote fabriek

In Turijn staat de grootste fabriek waar Lavazza koffie gemaakt wordt. Dit is echter slechts één van de negen fabrieken wereldwijd waar de koffieblends van Lavazza gemaakt worden. De fabriek in Turijn heeft een oppervlakte van maar liefst 4000 vierkante meter.

De groei in Europa

In Europa werd de vraag naar goede koffie steeds groter. Lavazza wist hier goed op in te spelen door in de andere Europese landen ook vestigingen te openen. Door de goede koffie die de onderneming maakt werd het koffiemerk al snel populairder. Lavazza richt zich tegenwoordig steeds meer op espressokoffie. Hun espressokoffie behoort inmiddels tot de top van de wereld. Lavazza koffie mag zich ook tot de top 50 van Europese merken.

Lavazza vandaag

Momenteel is Lavazza één van de grootste koffiebranders ter wereld. In Italië hebben ze een marktaandeel van maar liefst 48%. De onderneming richt zich momenteel vooral op groei in het Oosten. Zo zijn er onlangs weer 15 winkels geopend in China. Om in Europa nog meer bekendheid te verwerven is er ook een driejarig sponsorcontract met Wimbledon gesloten. Het bedrijf groeit nog steeds in Europa. De kwaliteitseisen die tegenwoordig aan koffie gesteld worden worden steeds hoger. Lavazza koffie kan hier echter gemakkelijk aan voldoen en groeit hierdoor nog steeds door in Europa.

Lavazze koffie bestellen?

Probeer de Lavazza koffie nu zelf uit en bestel hem voordelig in de webshop van Koffietheeplaza.nl. Maak een keuze uit de verschillende melanges die wij in ons assortiment hebben en ervaar de kracht van Italiaanse kwaliteit.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap