Nieuws 21 Jun 2020

Koffie is een populair artikel in kerstpakketten

Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goedgevulde kerstpakketten. Populair zijn de koffie kerstpakketten.

Dat koffie een van de meest gedronken dranken in Nederland is, hoeven we u vast niet uit te leggen. Dagelijks drinken veel mensen - met name op het werk – een kop koffie. Dit begint al 's ochtends bij het opstaan en het ontbijt en eindigt als 'toetje' na het avonddiner.

Tevens is koffie ook een product voor het maken van prachtige kunstwerken, bestaande uit onder andere melk. Denk aan de welbekende cappuccino, latte macchiato of koffie verkeerd. Stuk voor stuk mooie creaties uit het cultuurrijke Italië.

Koffie in kerstpakketten

Steeds meer kerstpakketten zijn gevuld met koffie. Dit varieert van koffiebonen tot aan oploskoffie of pads. De merken die we veelal zien terugkomen in het aanbod koffie kerstpakketten van Kerstpakketten idee zijn onder andere Douwe Egberts, maar ook Lavazza en Dallmayr. De laatste twee zijn respectievelijk afkomstig van Italië en Duitsland. Rondom het thema 'Koffie' zijn leuke artikelen verzameld, waarna deze gecombineerd worden tot een mooi koffie kerstpakket.

Koffie accessoires

Van enkel een zak koffiebonen worden de medewerkers niet vrolijk. Vandaar dat de pakketten rijkelijk aangevuld worden met koffie accessoires, denk aan koffielepeltjes, een mooie espressoset (bestaande uit kopjes en schoteltjes) of een ouderwetse koffiemolen. Allemaal artikelen die verband houden met het zogenoemde 'Zwarte Goud'.

Aanverwante artikelen

Om het koffie kerstpakket aan te kleden tot een volwaardig kerstgeschenk, wordt het pakket verpakt in een mooie geschenkdoos en tevens voorzien van echte Belgische chocolade, cake, koekjes en andere lekkernij voor bij de koffie.

Het is dan overigens ook niet zo vreemd dat koffie kerstpakketten tot een populair thema behoren en dat betreffende geschenkpakketten veelvuldig online besteld worden. Veel mensen drinken koffie, waardoor de werkgever inspeelt op de behoefte van de ontvanger. Zo ook op de werkvloer. Vrijwel iedereen nuttigt wel eens een kop koffie. Met deze wetenschap in het achterhoofd is een koffie kerstpakket zeker een aanrader om aan het einde van het jaar uit te delen aan het personeel.

Collectie koffie kerstpakketten

Een leverancier die ieder jaar weer mooie koffie kerstpakketten in het assortiment heeft, is Kerstpakketten idee. De pakketten variëren van geschenken waarin koffie artikelen zitten, maar ook presenteren zij tal van volwaardige koffie kerstpakketten die volledig in het teken van coffee staan. Bij deze dan ook de aanrader om een kijkje te nemen op de website van Kerstpakketten idee.

Bekijk nieuws-artikelen Bekijk alle artikelen

Populaire artikelen uit ons assortiment

Om u kennis te laten maken met kwaliteit en diversiteit hebben wij voor u een ruime selectie samengesteld die bestaat uit ’s wereld beste thee- en koffiemerken.
Betaal achteraf
Particulier & zakelijk
Staffelkorting
Beoordeeld met 8.7
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0)495 794 061 info@koffietheeplaza.nl