Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Merken
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren

Geen producten beschikbaar

Losse Thee

Houdt de website in de gaten, binnenkort openen wij met trots onze losse thee collectie!

Koffie Thee Plaza is een thee groothandel in losse thee. Bij ons bent u zeker van hoogwaardige losse thee, ruim assortiment en scherpe prijzen. Onze online theewinkel levert aan horeca, thee speciaalzaken, bedrijven, instellingen en particulieren. Kortom, bij ons is iedereen van harte welkom!

Koffie Thee Koffie machines Koffie accessoires

Thee groothandel

Onze organisatie fungeert mede als thee groothandel, met als voornaamste productcategorieën zwarte thee, witte thee, gele thee, kruidenthee, chinese thee en groene thee. Vindt u niet wat u zoekt? Dan vragen wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. Laat ons weten waarna u op zoek bent en wellicht kunnen wij toch iets voor u betekenen.

Losse thee

Over theesmaken valt te twisten, over onze kwaliteit niet! In onze online tweewinkel vindt u dan ook enkel hoogwaardige A-kwaliteit losse thee. Daarnaast kunnen wij u mededelen dat de thee voldoet aan zogenaamde Trade Fair eisen.

Thee accessoires

Naast het ruime assortiment aan losse thee bieden wij u ook een selectie aan van aantrekkelijke thee accessoires. Deze accessoires mogen en kunnen bij een echte thee liefhebber niet ontbreken. Uiteraard zijn deze accessoires ook leuk als verjaardagsgeschenk. Even iets anders dan een afgezaagd bosje bloemen!

Om maatwerk te leveren bieden wij thee aan in zogenaamde kleinverbruik en grootverbruik verpakkingen. Kies voor de losse thee van Koffie Thee Plaza en laat u verrassen door kwaliteit gecombineerd met een scherpe prijs. Wanneer u een grote hoeveelheid losse thee wilt bestellen, raden wij u aan om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u dan graag van een offerte op maat.Koffie Thee Plaza, uw partner en thee groothandel in losse thee:
Losse thee - Kruidenthee - Kamille - Japanse - Chinese thee - Earl grey - Thee winkel - Groene thee - Afslanken - Zoethout -  Zwarte thee -  Kaneel - Witte thee – Bosvruchten - Gele thee - Kruiden thee - Rooibos - Green

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2019 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap