Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Klik om te filteren

Geen producten beschikbaar

Koffiemachine met of zonder bonen?

Op zoek naar een nieuw koffiesysteem? Bestel dan hier een semi- automatische of volautomatische koffiemachine met vele barista opties. De online koffiewinkel is 24- uur per dag geopend en bestellen doet u wanneer het u uitkomt. Koffietheeplaza.nl streeft er naar om uw bestelling zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Neem vlug een kijkje in ons uitgebreide assortminet waar u topmerken aantreft als Siemens, Bosch, Delonghi, Melitta, Krups en nog veel meer.

De webwinkel bevat voor ieder wat wils. Zo heeft u keuze uit verschillende kleuren, designs, merken, opties en noem het maar op. Men zegt wel eens: “Op Koffietheeplaza.nl moet het gek gaan wilt u niet slagen..” Wanneer men dit zegt doelt men natuurlijk op het brede en diepe assortiment aan koffiemachines, espresso apparaten, koffie, thee en aanverwante artikelen en producten.

De koffiemachines die u hier bestelt voldoen alle aan hoge eisen. De door u bestelde machines worden op en top afgeleverd en zijn direct klaar voor gebruik. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om ons te contacteren indien er vragen of opmerkingen zijn met betrekking tot de door u gekochte koffiemachine. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om koffiemachines van onder andere de merken: Bosch, AEG, Delonghi, Francis Francis, Saeco, Krups en Siemens en Melitta.

De komst van de luxe koffiemachine voor thuisgebruik

Nog niet zo lang geleden was het vrijwel vanzelfsprekend dat we voor een goede kop koffie of espresso een bezoek moesten brengen aan de plaatselijke gastronomie. Met de vooruitstrevende ontwikkelingen op technologisch gebied wordt het tegenwoordig mogelijk gemaakt dat particulieren thuis kunnen beschikken over luxe koffiemachines, en op deze manier zelf een goede kop koffie of cappuccino kunnen zetten. Het positieve aan de nieuwe generatie koffiemachines, is dat de gebruiker de touwtjes in eigen handen heeft en invloed kan uitoefenen op de kwaliteit van de koffie. Denk hierbij aan semi- automatische koffiemachines. Heeft u een voorkeur voor weinig handelingen en constante kwaliteit, dan raden wij u aan om te kiezen voor een volautomatische koffiemachine. Door middel van deze koffiemachines wordt het mogelijk gemaakt door met één druk op de knop een stijlvolle en heerlijke espresso koffie, cappuccino of iets dergelijks te zetten. 

Aanbod koffiemachines

Koffiemachines zijn verkrijgbaar in vele fysieke winkels. Kiest u voor een stukje prijsvoordeel en gemak, dan bestelt u online in de koffiewinkel van Koffietheeplaza.nl. Hier maakt u kennis met een breed scala luxe koffiemachines en espresso apparaten tegen een aantrekkelijke prijs. Het voordeel wat u hierbij geniet is tevens dat Koffietheeplaza.nl een gewaardeerd leverancier is van de beste koffie en thee uit zowel binnen- als buitenland. Kortom, Koffieheeplaza.nl zorgt voor een totaaloplossing voor particulieren, horeca en mkb omdat wij in staat zijn om de koffiemachine, inclusief de koffiebonen en de benodigde service te leveren.

Koffiemachines - varianten

De meest gangbare varianten in koffiemachines worden hieronder beschreven:

o    Nespresso machines
o    Volautomatische koffiemachines
o    Semi- automatische koffiemachines
 

Nespresso machines

De Nespresso machines hebben veel overeenkomsten met de traditionele volautomatische koffiemachines. Beide koffiemachines zijn voorzien van vooraf ingestelde programma’s waarmee u met één druk op de knop, kunt genieten van een heerlijke espresso koffie. Het voordeel van de Nespresso koffiemachine is dat hierbij gebruik wordt gemaakt van cups die per stuk vacuüm verpakt zijn. Eén Nespresso capsule staat gelijk aan één kopje espresso koffie. Door middel van deze methodiek beschikt u over constante kwaliteit.

Volautomatische koffiemachines

De volautomatische koffiemachines worden veelal gebruikt in de particuliere sector. Niet zo vreemd wanneer u zich bedenkt, dat hierbij weinig handelingen noodzakelijk zijn. Het zetten van een heerlijke Italiaanse espresso, cappuccino of ‘normale’ koffie is dan ook niet moeilijk. Een volautomatische koffiemachine (van bv Siemens) heeft veel overeenkomsten met een Nespresso koffiemachine. Beide systemen zijn uitermate gebruiksvriendelijk en zijn gericht op nagenoeg dezelfde doelgroep: mensen die streven naar constante kwaliteit en een voorkeur hebben voor weinig handelingen. Voor een snel en kwalitatief constant bakje koffie is een volautomatische koffiemachine uitermate geschikt.

Semi- automatische koffiemachines

Mensen die de kwaliteit van de te zetten koffie in eigen handen willen hebben kiezen in de meeste gevallen voor semi-automatische koffiemachines. Sommige mensen zien dit als een groot voordeel omdat ze de koffie kunnen bereiden naar hun eigen wensen en behoeften. Denk bijvoorbeeld aan het malen van de koffiebonen (grof, fijn), het instellen van de waterhoeveelheid voor de sterkte van de espresso etc. Door het gebruik maken van semi-automatische koffiemachines krijgt u thuis of op het werk toch een beetje dat ‘echte’ barista gevoel. Overigens moet er vermeld worden dat het grootste gedeelte van de Nederlandse barista’s de voorkeur geeft aan semi- automatische koffiemachines waarbij ze invloed kunnen uitoefen op de kwaliteit van de koffie. Kortom, met deze koffiemachine geeft u een persoonlijk tintje aan uw koffie.

Koffiemachines – extra opties en functies

Uw beschikbaar budget bepaalt voor een groot deel het aantal opties op uw koffiemachine. U moet dit zien als een auto. Voor iedere optie worden extra kosten in rekening gebracht, zo werkt het ook bij de aanschaf van een koffiemachine. Voorbeelden van extra opties op koffiemachine zijn onder andere:
- Extra stoompijpje,
- Kopjesverwarmer,
- Automatisch aanspringen van de machine (’s ochtends bijvoorbeeld),
- Input van twee soorten koffiebonen,
- Etc.
 
Neem een kijkje op de website en ontdek de verscheidenheid aan koffiemachines en koffieapparaten.

Tip: Een voorverwarmd kopje zorgt voor een langer behoudt van kwaliteit en aroma’s.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap