Filteren
Merken

De prijzen van een koffieautomaat vergelijken

De prijzen van een koffiemachine variëren. Dit alles heeft te maken met de opties die op het toestel zitten, het merk en uiteraard ook het model en het design. Hoe meer opties en hoe hoger de gebruiksvriendelijkheid, hoe duurde de koffiemachine wordt.

Onze merken Toon alle merken
Meer merken
Met uw filters zijn geen producten gevonden. Pas de filters aan om resultaten te krijgen.

Prijsverschillen bij een koffiemachine

Op Koffietheeplaza.nl vindt u verschillende soorten koffieautomaten. Denk hierbij aan Senseo's, volautomaten, nespresso apparaten of semi automatische toestellen. Onze webshop bevat een uitgebreide filtermogelijkheid, waardoor het filteren op prijzen mogelijk is. Komt u er niet uit en heeft u een vraag, dan kunt u te allen tijde onze live chat gebruiken. Onze medewerkers kunnen u voorzien van advies en beantwoorden al uw vragen.

Zoals u wellicht kunt zien, zijn de koffiemachines voordelig geprijsd. Alle apparaten worden online aangeboden met korting. Koffietheeplaza.nl heeft goede inkoopafspraken met de fabrikanten en dat is de reden dat wij de apparaten ietwat voordeliger kunnen aanbieden dan de regulieren winkels in de stad. Uiteraard zijn alle koffieautomaten voorzien van 2 jaar garantie.

Neem gerust een kijkje in onze webshop en gebruik de prijsfilter. Op deze manier worden de koffieautomaten gecategoriseerd op prijs.

Betaal achteraf
Particulier & zakelijk
Staffelkorting
Beoordeeld met 8.7
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0)495 794 061 info@koffietheeplaza.nl