Filteren
Merken

Espresso koffiemachine vergelijken en bestellen

U bent op zoek naar een nieuwe koffiemachine en u houdt van espresso en vele andere Italiaanse koffiespecialiteiten. Met een espresso koffiemachine van Koffietheeplaza.nl maakt u de lekkerste espresso koffie bij u thuis of op het werk. Bekijk snel het aanbod espresso koffiemachines op onze website en waan uzelf in de wereld van koffie en thee. In onze webshop vindt u meer dan 225 verschillende espresso koffiemachines. Elk met specificieke kenmerken en functionaliteiten voor het zetten van de beste espresso koffie. Mocht u vragen hebben dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Onze merken Toon alle merken
Meer merken
Met uw filters zijn geen producten gevonden. Pas de filters aan om resultaten te krijgen.

Verschillende espresso koffiemachines

Wij bieden verschillende espresso apparaten aan, van verschillende merken en met verschillende capaciteiten. De keuze die u maakt is afhankelijk van uw wensen; wilt u graag een espresso koffiemachine waarbij u alleen een knop hoeft in te drukken of wilt u zelf koffie malen en verschillende smaken uitproberen? In het eerste geval kunt u beter een volautomaat, oftewel Nespresso koffiemachine kopen, in het tweede geval kunt u een espresso koffiemachine kopen met piston.

Prijsverschillen

Onze espresso koffiemachines leveren allemaal een uitstekende kwaliteit, maar de prijzen van de espresso koffie verschillen door de merken, de verscheidenheid aan capaciteiten en het design. Men verdeelt de koffie-apparaten daarom onder in een basis, middenklasse, topkwaliteit en design.

Bestel snel uw espresso koffie-apparaat

Bent u op zoek naar een espresso koffie-apparaat en wilt u gegarandeerd zijn van een lage prijs en optimale kwaliteit? Dan bent u bij www.koffietheeplaza.nl op het juiste adres. Wij bieden u een ruim assortiment espresso koffiemachines aan, waardoor u altijd een geschikt koffie-apparaat vindt voor bij u thuis. Met onze espresso koffiemachines maakt u altijd de lekkerste espresso koffie!

Betaal achteraf
Particulier & zakelijk
Staffelkorting
Beoordeeld met 8.7
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0)495 794 061 info@koffietheeplaza.nl