Filteren
Merken

Espresso automaat kopen

Houdt u van Italiaanse koffie en bent u op zoek naar een nieuwe koffiezetter? Dan is een espresso automaat het perfecte product voor u. Bekijk snel het aanbod op onze website en maak kennis met ons ruime assortiment aan automaten. Wij verkopen enkel de beste espresso automaat, denk aan merken als Bosch, Melitta, Philips, Melitta en nog veel meer. Kijk op het gemak rond in onze webshop en heeft u er een gevonden, dan kunt u deze eenvoudig via de webshop bestellen en afrekenen. Vervolgens dragen wij er zorg voor dat uw espresso automaat spoedig en veilig bij u thuis wordt afgeleverd.

Onze merken Toon alle merken
Meer merken
Met uw filters zijn geen producten gevonden. Pas de filters aan om resultaten te krijgen.

Vergelijk espresso automaten

Onze espresso automaten zijn uitgerust met de modernste technologieën en staan dus garant voor professionaliteit en kwaliteit. Er zijn meerdere soorten espresso automaten, namelijk de vol-automatische espresso automaat en de half-automatische espresso automaat. Wat de beste espresso automaat is voor u, hangt af van uw voorkeuren omtrent koffie; houdt u ervan zelf de bonen te malen of wilt u koffiezetten in slechts één druk op de knop? Wij helpen u graag met uw keuze.

Maak uw eigen espresso koffie

Met de geautomatiseerde en hoog kwalitatieve technologieën van onze koffiemachines maakt u de lekkerste espresso koffie voor uzelf, uw werknemers of uw visite. U hoeft slechts één druk op de knop te geven, waardoor de koffiemachine uw espresso maakt en u de voorgeprogrammeerde hoeveelheid melk-schuim kant en klaar in uw espresso koffie krijgt. 

Koop uw eigen espresso automaat

Bent u op zoek naar een uitstekend espresso automaat? Neem een kijkje in het assortiment van www.koffietheeplaza.nl en bestel het beste espressoautomaat. Dankzij ons ruime aanbod espresso automaten is er altijd een geschikte espressoautomaat voor u. Met de espressoautomaat van Koffie Thee Plaza maakt u de beste espresso koffie van iedereen!

Betaal achteraf
Particulier & zakelijk
Staffelkorting
Beoordeeld met 8.7
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0)495 794 061 info@koffietheeplaza.nl