Filteren
Categorie
Merken
Inhoud
Soort
Branding
Koffiesterkte
Cafeïnegehalte
Mate van cremelaag
Aroma

Espresso koffie assortiment

Koffietheeplaza.nl is absolute voorstander van kwaliteitsproducten en streeft dan ook een hoge kwaliteit na. Wij vinden het zeer belangrijk dat deze kwaliteit doorgevoerd wordt bij u op het werk, thuis of in uw horecazaak. Gebaseerd op dit gegeven hebben wij speciaal voor u een selectie gemaakt uit de beste espresso koffie uit binnen- en buitenland. Deze koffie bieden wij u graag aan via onze online koffie webwinkel. De espresso koffie in onze webshop is eenvoudig online te bestellen.

Alle producten zijn geselecteerd aan de hand van hoge kwaliteitscriteria; onder andere het behoud van constante geur en smaak. Al onze A-merken zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor uw bestelling binnen aanzienlijke tijd geleverd kan worden.

Onze merken Toon alle merken
Alberto Meer info
Cafeclub Meer info
Dallmayr Meer info
illy Meer info
Jacobs Meer info
Kimbo Meer info
Lavazza Meer info
Melitta Meer info
Movenpick Meer info
Nescafe Dolce Gusto Meer info
Pellini Meer info
Segafredo Meer info
Vergnano Meer info
Meer merken
Risicoloos achteraf betalen
Binnen 14 dagen na ontvangstnew
Klantbeoordeling 8.7/10
Onafhankelijke hoge reviewscore
Korting bij grotere afname
Zeer aantrekkelijk geprijsd

Espresso bonen en meer

Onze espresso collectie bestaat uit zowel bonen, gemalen koffie als pads. De merken die wij u zoal aanbieden zijn Peeze, Lavazza, Kimbo, Segafredo. Mocca dor, illy en nog veel meer. Kortom, de beste espresso koffie vindt u hier in onze webshop. Tip: houdt de website geregeld in de gaten want de collectie wordt geregeld vernieuwd en aangevuld met de lekkerste espresso bonen en andere koffie uit binnen- en buitenland.

Het zetten van een goede espresso koffie

Het zetten van espresso koffie is geen eenvoudige klus en is afhankelijk van diverse factoren. De factoren die een belangrijke rol spelen bij het zetten van een goede espresso zijn onder andere de hoeveelheid koffie, de temperatuur van het water, de waterdruk, de tijd en natuurlijk de kwaliteit van de koffie en het espresso apparaat.

Zoals u hierboven heeft kunnen lezen is het zetten van een goede espresso afhankelijk van een goede afstemming van alle factoren. De echte barista’s onder ons weten precies wat hiermee wordt bedoelt. Wanneer bijvoorbeeld de temperatuur van het water of de kwaliteit van de koffie minder is, zal dit directe consequenties hebben op de kwaliteit van de te zetten espresso.

Voor het zetten van een goede espresso koffie moet u allereerst beschikken over een goed espresso apparaat en uiteraard kwalitatief goede koffie. Daarnaast is het essentieel dat uw espresso apparaat nauwkeurig is afgesteld. Dit zogenoemde afstellen heeft betrekking op de temperatuur van het water en de druk waarmee het water door de geperste koffie (7 gram koffie) gestuwd wordt. De beste temperatuur voor een kwalitatief goede espresso ligt op 95 graden Celsius. De druk waarmee het water door de koffie gestuwd wordt bedraagt 7 bar. Daarnaast speelt de factor tijd een belangrijke rol bij het zetten van een goede espresso koffie. De tijd waarmee het water met een temperatuur van 95 graden door de 7 gram koffie gestuwd wordt bedraagt maar liefst tussen de 23 en 28 seconden, dit is persoonsgebonden en is afhankelijk van hoe sterk je de espresso koffie wilt hebben.

TIP: Zorg altijd voor een warm espresso kopje zodat de temperatuur van de versgezette espresso niet meteen afkoelt. Hierdoor zullen de smaak- en geurstoffen langer behouden blijven.

Contact met ons opnemen

Heeft u vragen aan ons? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Onze medewerkers zitten tijden kantooruren voor u klaar achter de live-chat, telefoon en email.

Wij wensen u veel plezier in onze webshop!

Betaal achteraf
Particulier & zakelijk
Staffelkorting
Beoordeeld met 8.7
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0)495 794 061 info@koffietheeplaza.nl