Zakelijke klanten

Naast het leveren aan particulieren, beleveren wij ook vele bedrijven in Nederland en België. Denk hierbij aan horeca; espressobars, restaurants, cafés en hotels. Daarnaast leveren wij ook aan bedrijven en instellingen, waardoor we aan iedere zakelijke aanvraag/bestelling kunnen voldoen.

Om onze zakelijke klanten tegemoet te komen, bieden wij diverse producten messcherp aan door middel van interessante staffelkortingen, waarmee grotere afname beloond worden met extra korting. Het is voor bedrijven en horeca dus mogelijk om via Koffietheeplaza.nl koffie te kopen.

Contracten en verplichtingen zijn er niet

Wellicht bent u als zakelijke klant gewend om verbonden te zijn aan contracten en bepaalde verplichtingen. Laat dat nu net een sterk punt zijn van die diensten van Koffietheeplaza. Wij werken niet op basis van contracten of verplichtingen waardoor u geheel vrij bent in de koffie, het merk of de melange die u bestelt. Bevalt het ene merk niet geheel, dan schakelt u zonder verplichtingen over op een ander merk wat wij u aanbieden.

Voordelen voor zakelijke klanten:

– Geen contracten en verplichtingen
– Scherpe standaardprijzen
– Grotere afname ineens worden beloond met extra staffelkortingen
– Snelle leveringen
– U ontvangt direct een factuur, welke u kunt verwerken in de administratie

Afname van 50 kilo koffie of meer?

Stuur ons een e-mail met daarin uw naam, adres en het betreffende artikel, zodat wij u binnen 48 uur kunnen voorzien van een maatwerk offerte. Ook palletleveringen zijn bij ons mogelijk.

E-mail: info@koffietheeplaza.nl
Telefoonnummer: +31 (0)495 794 061

Een greep uit ons assortiment
Betaal achteraf
Particulier & zakelijk
Staffelkorting
Beoordeeld met 8.7
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0)495 794 061 info@koffietheeplaza.nl