Wie zijn wij?

Koffietheeplaza.nl is een onderdeel van BinQ, een jong dynamisch bedrijf met een flinke portie veerkracht en expertise. Koffietheeplaza.nl is één van de grootste online spelers in de markt van premium espresso koffie, thee en espressomachines voor thuis- en zakenlijkgebruik. Met onze webshop bedienen we momenteel heel Nederland, België en Duitsland. Ons bereik zal op termijn uitstrijken over meerdere landen in Europa.

Theewinkel & koffiewinkel

Wij richten ons volledig op kwaliteitsproducten. De online thee- en koffiewinkel is volledig gevuld met a-merken die voldoen aan onze criteria; hoge kwaliteit en integriteit, super service en het hebben van een constante geur en smaak voor wat betreft de koffie en thee.

In onze websop vindt u een selectie van gerenommeerde thee- en koffiemerken, alle met een specifiek karakter. Koffietheeplaza.nl start bewust met een select aantal topmerken en zal op termijn haar assortiment uitbreiden.

Groothandel

Naast het fungeren van groothandel en leverancier van koffie en thee streven wij naar optimale service en klanttevredenheid. Daarom richten wij ons volledig op onze afnemers. Koffietheeplaza streeft naar een gebruiksvriendelijke webshop, snelle leveringen van kwaliteitsproducten en dat alles tegen een uitstekende prijs/kwaliteits- verhouding.

Particulieren en zakelijk

Met onze website bedienen wij zowel de particuliere als zakelijke markt. U zet vanaf nu een fantastische kop koffie of thee bij u thuis, in uw horecazaak of op uw werk.

Onze kenmerken:

- Achteraf betalen mogelijk
- Verse producten direct uit voorraad geleverd,
- Ruime keuze uit gerenommeerde topmerken uit binnen- en buitenland,
- Online bestellen tegen scherpe prijzen,
- Snelle levering van uw bestelling,
- Adequate en vakkundige service.

Naast de verkoop van topproducten vindt u op onze website een schat aan informatie omtrent koffie en thee. Alles wat u over deze producten wilt weten vindt u terug in op onze website, denk aan nieuws, recepten en nog veel meer.

Heeft u opmerkingen en/of suggesties met betrekking tot onze service, producten of webwinkel, laat het ons weten zodat we ons te allen tijde kunnen verbeteren. Voor onze contactgegevens verwijzen wij u graag naar de contactpagina.

Wij wensen u veel plezier tijdens het surfen op onze website.

Een greep uit ons assortiment
Betaal achteraf
Particulier & zakelijk
Staffelkorting
Beoordeeld met 8.7
Goedendag! Mocht ik u ergens mee kunnen helpen, dan verneem ik dat graag. +31 (0)495 794 061 info@koffietheeplaza.nl