Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
  • Cafeine vrij
  • Cups & Capsules
  • Filterkoffie
  • Koffiebonen
  • Koffiepads
  • Oploskoffie
  • Ontkalkingsset
  • Reinigingsset
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren Demoka Koffiemolen M 203

Demoka Koffiemolen M 203

Koffiemolens € 259.00

Koffiemolen overzicht online

Vele verschillende koffiemolens vindt u voordelig op Koffietheeplaza.nl. Het assortiment bestaat uit zowel elektrische koffiemolens als handbedienbare malers die eenvoudig in gebruik zijn. De meeste molens die wij u aanbieden zijn instelbaar en de maalschijven zijn van dusdanige kwaliteit, waardoor het malen van espresso eenvoudig en nagenoeg geruisloos verloopt. Alle molens zijn voorzien van garantie en worden na het bestellen zeer spoedig bij u geleverd. 

De ultieme manier om een authentieke espresso te maken, is door het gebruik van een zogenoemde koffiemolen. Met een koffiemolen creëert u dat echte ambachtelijke koffietintje. Het is dan ook niet voor niets dat echte barista's graag met een losse koffiemolen werken. Op deze manier kunnen ze nog meer invloed uitoefenen op de kwaliteit van de koffie die uit het toestel komt. Zo hoeft u alleen maar koffiebonnen in de elektrische koffiemolen te leggen en deze maalt dan zelf de perfecte verse koffie voor u. Als u gebruik maakt van een handmatige koffiemolen, dan dient u deze bonen zelf te malen. Bij een electrische molen drukt u op de knop en worden de bonen meteen gemaalt. Voor een overzicht van de beschikbare koffiemolens, kunt u een kijkje nemen in onze webshop.

Handmatige koffiemolen

Bij een handmatige koffiemolen dient u zelf de koffiebonen te malen tot een juiste maalgraad. Zo dienen de bonen niet te korrelig en niet al te melig te zijn. Een balans hiertussen geniet in de meeste gevallen de voorkeur. Een handig hulpmiddel hiervoor is de test met de doorloopsnelheid. Zo dient er een doorloopsnelheid van 25 tot 30 seconden te zijn bij circa 30cc water. Als het water er sneller doorheen stroomt, dan zal de koffie vlak smaken. Als het water langzamer doorloopt, dan zal de koffie bitter smaken. Het is dus zaak om de juiste balans te vinden, zodat de ultieme smaak van de koffiebonen naar boven komt.

Elektrische koffiemolen

Naast een handmatige koffiemolen, hebben wij ook elektrische koffiemolens in ons assortiment. Deze kunnen de koffiebonen vaak op verschillende standen fijnmalen, waardoor de sterkte van de koffie zelf bepaald kan worden. Er zijn verschillende types koffiemolens. Zo is er een koffiemolen die de versgemalen koffie meteen in de filterdrager laat vallen en ook is er een molen waarbij de gemalen koffie eerst nog in een reservoir wordt opgeslagen. In het laatste geval kunt u zelf de benodigde koffie bepalen. Het nadeel hiervan is echter wel dat de koffie niet altijd vers is, aangezien er een grote hoeveelheid aan koffiebonen nodig is om de koffiemolen goed te laten werken. Hoe langer de gemalen koffie in het reservoir blijft zitten, hoe meer de kwaliteit achteruit gaat.

Contact opnemen

Heeft u naar aanleiding van bovenstaande nog vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Zij staan tijdens kantooruren voor u klaar.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap