Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!

Vertrouwd shoppen op Koffietheeplaza.nl

Hieronder vindt u reviews, ervaringen en recensies van klanten.
Benieuwd wat hun ervaring met Koffietheeplaza.nl is?

Connect with us

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, nieuwtjes, aanbiedingen en acties.

Landelijk keurmerken

Koffietheeplaza.nl is een dochtersite van BinQ. De webshops van BinQ bevatten het landelijke webshop keurmerk MkbOK. Onze webshops worden periodiek gecontroleerd op diverse punten. Indien alles dik in orde is, mag het MkbOK keurmerk gevoerd worden.

Veilig en vertrouwd betalen

Betalen verloopt via uw eigen vertrouwde bank. Naast bankbetalingen kunt u ook afrekenen met Paypal en Creditcard. Tevens bieden wij Achteraf betalen aan via Billink.


Transparantie

Volgens de richtlijnen van de KvK en de overheid treden wij transparant naar buiten. Dit betekend dat wij zowel ons KvK nummer, NAW-gegevens, de voorwaarden en alles wat met ons te maken heeft transparant wordt gepubliceerd in onze webwinkel. Weet bij wij u online aankopen doet! Wij hebben niets te verbergen en gebaseerd op dit gegeven, hebben wij alle relevante bedrijfsinfo transparant gepubliceerd in onze website.

Tijdens kantooruren zijn wij eenvoudig te bereiken. Onze klantenservice zit op werkdagen van 09:00 tot 17:00 uur voor u klaar. Wij zijn bereikbaar via telefoon, e-mail en live chat. Vragen per e-mail worden in de regel binnen 24 uur in behandeling genomen.

Snel en vertrouwd verzenden

Bestellingen worden uitgeleverd door PostNL en GLS. Beide organisaties hebben veel ervaring in het bezorgen van pakketten. Dagelijks verzend Koffietheeplaza.nl vele pakketten. Dankzij een vertrouwde en langdurige samenwerking met beide partijen, worden bestellingen zeer snel bezorgt bij de klant.

Nadat de pakketten zijn ingescand door de chauffeur van de pakketdienst, ontvangt de klant een email met daarin een track en trace code. Door middel van deze code kan de bestelling gevolgd worden, waardoor de klant een indicatie heeft van de bezorging. Indien de chauffeur aan een “gesloten deur” staat, wordt er een kaartje in de brievenbus achtergelaten. Door middel van dit kaartje wordt de klant op de hoogte gebracht van de tweede bezorgpoging. Tevens is het mogelijk om door middel van dit kaartje een bezorgafspraak te maken met de betreffende pakketdienst. Instructies hiervoor, staan vermeld op het kaartje.

Beveiligd website systeem

Deze webshop alsmede de internet marketing wordt verzorgt door Cross Internet Marketing, een gespecialiceerd internetbureau met als specialisatie webdesign en full service internetmarketing.

Duidelijk beeld gekregen?

Door middel van bovenstaande informatie proberen wij u inzicht te geven in onze professionele organisatie, alsmede onze partners waarmee we dagelijks nauw samenwerken om al onze klanten tevreden te stellen. Mocht u naar aanleiding van bovenstaande informatie nog vragen hebben, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. In ieder geval veel shopplezier gewenst en laat de koffie smaken!

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap