Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Merken
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren Uitverkocht Siemens TE506201RW EQ.5 Espresso

Siemens TE506201RW EQ.5 Espresso

€ 799.00

Siemens koffiezetapparaat en koffiemachine online!

Siemens koffiezetapparaten zijn zeer robuuste koffiemachines die jarenlang meegaan door de hoge kwaliteit en zorg waarmee de machines geproduceerd zijn. Deze espresso apparaten worden ook wel als het neusje van de zalm beschouwd op het gebied van koffiezetters. Met een Siemens in huis bent u dan ook jarenlang gegarandeerd van heerlijke koffie. Dankzij handige technische snufjes hoeft u bijna geen onderhoud te plegen aan deze machines. De meeste toestellen geven namelijk zelf aan wanneer ze gereinigd dienen te worden en dit alles verloopt eenvoudig met een druk op de knop.

Verse bonenkoffie met een Siemens apparaat

De koffiezetapparaten van Siemens die u in ons assortiment aantreft werken met verse koffiebonen. Zo heeft u altijd heerlijke verse koffie en dat alles dankzij de gebruiksvriendelijkheid en kwaliteit van de apparatuur. De bonen worden per kopje vers gemalen. Dankzij de hoogstaande Siemens technologie worden de bonen gedurende het maal- en brouwproces op hun best behandeld. Zo heeft Siemens het Senso-flow systeem in hun koffiemachines ingebouwd. Hiermee wordt de temperatuur van het water gedurende het proces constant op dezelfde temperatuur gehouden.

Over Siemens

Siemens is een specialist in huishoudelijke apparatuur. Van wasmachines en stofzuigers tot koffieautomaten, ze hebben het allemaal. Het Duitse bedrijf is actief in 190 landen en heeft wereldwijd 360.000 medewerkers. Daarnaast richt het bedrijf zich ook op zwaardere industrie zoals railsystemen, logistieke apparatuur en elektronische apparaten voor de gezondheidszorg. Het concern heeft jaarlijks een omzet van meer dan 73 miljard euro, waarvan meer dan 6 miljard euro winst is.

Interesse in een Siemens koffietoestel?

De koffiezetapparaten van Siemens kunt u snel en eenvoudig op Koffietheeplaza.nl bestellen. Uiteraard treft u in onze webshop ook de bijpassende koffiebonen aan. Mocht u vragen hebben over een van de apparaten of over de koffie, neem dan gerust contact met ons op!

 

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap