Voor al uw koffie & thee benodigdheden!

Ruilen & Retourneren

Gekochte artikelen kunnen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden geretourneerd of geruild worden. De kosten van retourneren worden niet vergoed door Koffietheeplaza.nl en zijn voor rekening van de klant.

Aankoopbedragen van de geretourneerde artikelen worden enkel vergoed indien het betreffende artikel in ongebruikte staat, onbeschadigd en in de originele verpakking met bijbehorende boekjes en beschrijvingen in correcte staat worden teruggestuurd naar Koffietheeplaza.nl. Ditzelfde geldt voor artikelen die binnen de herroepingstijd worden geruild.

Restitutiebedrag

Ieder artikel wat binnen dit termijn geretourneerd of geruild wordt, ondervindt een keuring waarin het artikel gecontroleerd wordt op wel of geen gebruik, beschadiging, compleetheid en defecten. Aan de hand van de staat wordt de hoogte van het restitutiebedrag vastgesteld.

Is het artikel ongebruikt, onbeschadigd en in de juiste verpakking, inclusief gebruiksaanwijzing en bijbehorende standaard accessoires geretourneerd dan wordt het totaalbedrag incl btw (zoals vermeld op de aankoopfactuur) binnen de wettelijke 30 dagen teruggestort naar uw bankrekening.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap