Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Merken
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren

Geen producten beschikbaar

Philips Saeco espresso apparaat online kopen?

Philips Saeco koffiemachines staan garant voor een heerlijk kopje Italiaanse koffie. Philips Saeco is momenteel een bedrijf dat hard aan de weg timmert met hun volautomatische koffiemachines en is een onderdeel van Philips. Door ruime ervaring en innovatieve technologieen behoort Philip Saeco tot een zeer partner van espresso apparaten en toestellen. Een espressomachine van dit welbekende merk staat garant voor een hoogwaardig kopje koffie. Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment en bestel uw favoriete toestel eenvoudig via onze webshop.

Voordelen van Philips Saeco

Het grote voordeel van Philips Saeco is dat het een van oorsprong Italiaans bedrijf is. In Italië weten ze namelijk heel goed hoe het perfecte kopje koffie gezet moet worden. Philips heeft het bedrijf overgenomen om een groter aandeel op de internationale koffiemarkt te krijgen. Samen ontwikkelen ze nu volautomatische koffiemachines voor thuisgebruik. Met de techniek van Philips en de koffiekennis van Saeco haalt u hiermee dan ook prachtige apparaten in huis. Het productassortiment is groot, van relatief kleine en simpele koffiezetters tot volautomatische espressoapparaten met de mogelijkheid om melk op te schuimen. Het bedrijf maakt momenteel een grote groei door, met name op het gebied van de volautomatische espressoapparaten.  Deze machines zetten namelijk koffie van een zeer hoge kwaliteit en zijn niet duur in aanschaf en gebruik. Daarnaast is alles volledig aanpasbaar aan de wensen van de gebruiker.

Over Philips Saeco

Het bedrijf Saeco werd in 2009 overgenomen door Philips. De van oorsprong Italiaanse onderneming werd in 1981 opgericht. Vier jaar later werd de eerste automatische espressomachine op de markt gebracht. Onder de vlag van Philips maakt Saeco een flinke groei door. Het bedrijf is namelijk zeer innovatief in het ontwikkelen van de juiste manier om volledig automatisch heerlijke espresso te maken.  Zo kennen zij bijvoorbeeld het pre-brewing proces, waardoor de koffiebonen eerst bevochtigd worden voordat ze het maalproces ingaan. Hierdoor komen er meer aroma's vrij en blijft de smaak van de koffieboon beter behouden.

Online bestellen

U kunt een Philips Saeco koffiemachine eenvoudig online bestellen bij KoffieTheePlaza.nl. Uiteraard kunt u ook voor de geschikte koffiebonen in onze webshop terecht. Zo heeft u één totaalleverancier voor uw heerlijke kopje koffie.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap