Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Merken
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren Movenpick Caffe Crema Koffiebonen 1 kg

Movenpick Caffe Crema Koffiebonen 1 kg

1000 gram € 9.99
Movenpick El Autentico

Movenpick El Autentico

1000 gram Koffiebonen € 9.39
Movenpick Espresso Koffiebonen 1 kg

Movenpick Espresso Koffiebonen 1 kg

Koffiebonen € 9.99

Movenpick, rijke aroma volgens Zwitsers recept

Voor de premium melanges van Movenpick zijn superieure koffiesoorten met een exceptioneel rijk aroma geselecteerd. Ze worden volgens de authentieke Zwitserse receptuur in de koffiebranderijen van J.J. Darboven gebrand.

J.J. Darboven

Movenpick is een merk van het bedrijf J.J. Darboven. Dit familiebedrijf is inmiddels uitgegroeid tot een internationale onderneming met twaalf vestigingen in acht Europese landen. Darboven heeft een koffie-assortiment dat bestaat uit koffie voor thuis, koffie voor in de horeca, en koffie voor op het werk. Movenpick is uitstekend geschikt als koffie voor in de horeca.  

Over Movenpick

Movenpick koffie wordt gebrand volgens een origineel Zwitsers recept. De temperatuur in de branderijen wordt zorgvuldig gecontroleerd, zodat er een geweldige smaak ontstaat. In onze webshop vindt u de verschillende koffievarianten van Movenpick. Movenpick wordt wereldwijd geserveerd in miljoenen restaurants en hotels. Movenpick hecht veel waarde aan het serveren van de koffie, omdat het merk op deze manier in direct contact met de consument komt. Dit contact wordt gebruikt om trends vroegtijdig te ontdekken en om het product te blijven ontwikkelen.

Movenpick koffie

Movenpick koffie is koffie van ware topkwaliteit met een bijzonder rijk aroma. Movenpick staat al meer dan 20 jaar aan de top van Duitsland's beste koffies. Voor de verschillende varianten van Movenpick koffie verwijzen wij u naar onze webshop. Uiteraard staan wij voor u klaar wanneer u hulp nodig heeft bij het maken van uw keuze of indien u meer informatie wilt over Movenpick of de koffiebranderij van J.J. Darboven.

Veel succes met het kiezen van uw koffie!

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap