Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Merken
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren Lavazza Gran Espresso koffiebonen 1kg

Lavazza Gran Espresso koffiebonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 13.85
Lavazza Super Crema koffiebonen 1kg

Lavazza Super Crema koffiebonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 14.40
Lavazza Top Class koffiebonen 1kg

Lavazza Top Class koffiebonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 15.50
Uitverkocht Lavazza Gold Selection espressobonen 1 kg

Lavazza Gold Selection espressobonen 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 19.95
Uitverkocht Lavazza Pienaroma koffiebonen 1kg

Lavazza Pienaroma koffiebonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 15.95
Uitverkocht Lavazza Tierra espressobonen 1kg

Lavazza Tierra espressobonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 19.95

Lavazza Blue Line koffiebonen

Lavazza Blue Line is een exclusieve lijn binnen het Lavazza koffiebonen assortiment en is gericht op de horeca en gastronomie. Op kantoor, in winkels, bij bedrijven en in andere publieke gelegenheden is Lavazza de perfecte koffie. De Lavazza Blue Line is gemakkelijk in gebruik en zorgt dat iedereen de perfecte espresso binnen handbereik heeft. Het is een lekker geurige drankenlijn die keer op keer zorgt voor een mooie roomlaag en een ware koffiebeleveing.

Geen koffie, maar kunst

Het drinken van Lavazza koffie is niet 'gewoon koffie drinken'. Het is een vorm van kunst. De blauwe lijn van Lavazza bestaat uit lekkere koffiebonen voor een goede prijs. Met meer dan 100 jaar ervaring toegewijd aan enkel koffie weet Lavazza precies waar de lekkerste koffie geïmporteerd moet worden. Lavazza heeft unieke vaardigheden in het maken van een drank met een unieke smaak en aroma en gebruikt hierbij de beste Arabica en Robusta bonen die er beschikbaar zijn. Om aan iedereens wens te kunnen voldoen biedt Lavazza een breed assortiment aan verschillende koffie's.

Koffiemelanges voor professionals

Lavazza's lijn met professionele koffiemelanges bestaat uit premium blends uit o.a. Brazilië, Italië, Azië en Zuid-Amerika. Sommige zijn Arabica koffie's, andere bestaan uit een mix van Arabica's en Robusta's. De koffiebonen zijn verpakt per kg en allemaal bij Koffie Thee Plaza verkrijgbaar. Neem bijvoorbeeld de Lavazza Pienaroma, een 100% Arabicakoffie met vleugjes van cacao, chocolade en noten. Liever meer cafeine? Dan is de Top Class of de Lavazza Grand Espresso uw ding. Deze koffie bevat meer cafeïne en is zeer geschikt voor de ietwat ervaren koffiedrinkers.

Lavazza: kwaliteit, traditie en expertise

Italië is het spirituele en culturele thuis van dit mooie koffiemerk. Het thuisfront van Lavazza ligt om precies te zijn in Torino, een stad vol geschiedenis en traditie. Tot op heden is Lavazza altijd een familiebedrijf geweest. Lavazza werkt nog steeds volgens de waarden van de oprichter Luigi. Vier generaties van familie expertise en passie sinds 1895 garanderen kwaliteit en innovatie.

Vragen

Mocht u naar aanleiding van de Blue Line nog vragen hebben, schroom niet en neem direct contact met ons op. Wij zullen u vervolgens verder helpen.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap