Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren

Geen producten beschikbaar

Princess koffiezetapparaat voordelig op Koffietheeplaza.nl

Prinscess koffiezetapparaten vindt u op Koffietheeplaza.nl, de nummer 1 webshop in koffieapparaten en machines. De Princess koffiezetters staan bekend om de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Betreffende apparaten zijn zeer geschikt voor filterkoffie of voor koffiepads. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook de Princess Caffe Italiano One Touch, waarmee u zeer eenvoudig, met behulp van koffiepads, kwalitatieve koffie kunt zetten. Dit apparaat beschikt ook over een melkopschuimer, dus ook cappuccino en latte macchiato behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunt u deze machine, net als elk ander koffiezetapparaat van Princess, gebruiken met filterkoffie.

Voordelen van Princess

Koffiezetten met een Princess koffiezetapparaat brengt verschillende voordelen met zich mee. Zo geniet u van de lekkerste filterkoffie die lang warm blijft. De meeste apparaten zijn namelijk voorzien van een warmhoudplaat. Daarnaast beschikt elk koffiezetapparaat over een druppelstop. Geen geknoei met koffie die langs de kan loopt, maar wel heerlijk genieten van de lekkerste koffie.

Over Princess

Princess koffiezetapparaten komen van het Nederlandse bedrijf Princess Household Aplliances af. Dit bedrijf is een Nederlandse fabrikant die zich richt op kleine huishoudelijke apparaten zoals keukenapparatuur. Het bedrijf is in Breda gevestigd en mag zich uitdrager van Dutch Design noemen. Onder andere Jan des Bouvrie heeft producten voor het bedrijf ontworpen, waaronder ook een koffiezetapparaat. Kortom, het zegt iets over de styling, het design en de kwaliteit van een Princess koffiezetapparaat.

Princess koffiezetapparaat bestellen?

Heeft u een Princess koffiezetapparaat uitgezocht uit ons assortiment? Bestel en betaal deze dan online en u heeft het apparaat binnen zeer korte tijd in huis. Bestellen kan eenvoudig en voordelig via de webshop.

 

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap