Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren

Geen producten beschikbaar

Melitta koffiezetapparaat online!

Welkom op de website van Koffietheeplaza.nl, official dealer van Melitta koffiezetapparaten en koffiemachines. Wanneer u op zoek bent naar een espressomachine van Melitta hoeft u vanaf nu niet meer verder te zoeken. Zowel volautomatische espresso apparaten als koffiezetmachines van het welbekende merk Melitta worden u hier aangeboden in de webshop. De toestellen zijn voorzien van de nieuwste technologieen, waarmee u verzekerd bent van een heerlijke kop koffie. In onze webshop vindt u diverse modellen en types inclusief specifieke productomschrijvingen en filmpjes. Op deze manier laten wij u kennis maken met alle mogelijkheden van het desbetreffende Melitta koffiezetapparaat 

Melitta koffiemachine

De Melitta Caffeo volautomaten vormen een geweldige presentatie in elke keuken, woonkamer of vergaderruimte waar koffie genuttigd wordt. Mede door de luxe uitstraling zijn de Melitta koffiezetapparaten en absolute must-have voor elke koffieliefhebber. De koffiezetapparaten zijn modieus en zeer exclusief gevormd en bevatten vele luxe functionaliteiten voor het bereiden van diverse internationale koffiespecialiteiten. Bent u op zoek naar een koffiemachine waarmee u bijvoorbeeld een latte macchiato, espresso of cappuccino kunt bereiden, bekijk dan geheel vrijblijvend onze collectie Melitta koffieapparaten.

Melitta espressomachine

Via onze webshop bieden wij u diverse espressomachines aan, waarmee u heerlijke Italiaanse espresso kunt zetten. De espressomachines variëren in functionaliteiten waardoor iedereen een geschikte koffiezetter kan vinden. De meeste Melitta espressomachines zijn voorzien van een dual bonenreservoir. Door deze gesplitte bonenkamer kan men twee soorten koffiebonen in het apparaat opslaan. Daarnaast bezitten diverse apparaten een melkopschuimer waarmee een cappuccino gemaakt kan worden. Naast deze functionaliteiten zijn de Melitta koffiezetapparaten voorzien van een energiezuinig systeem en is het apparaat zeer gebruiksvriendelijk waardoor met minimale inspanning en technische kennis een heerlijke koffie bereidt kan worden.

Garantie op Melitta koffiezetapparaten

Op een Melitta koffiezetapparaat zit twee jaar garantie. Mocht u onverhoopt tegen een defect aanlopen, dan zorgen wij ervoor dat het apparaat bij u thuis wordt opgehaald en dat u hetzelfde  koffiezetapparaat ontvangt ter vervanging. Wij zorgen vervolgens voor de reparatie en houden u op de hoogte van de reparatie. Wanneer het koffieapparaat gerepareerd is komen wij bij u langs en zullen wij de apparaten omruilen waarna u weer de beschikking heeft over uw eigen Melitta koffiezetapparaat.

Mocht u nog vragen hebben over Melitta apparatuur, stuur dan een emailtje, neem telefonisch contact met ons op of gebruik de live chat in onze webshop. 

 

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2019 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap