Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren

Geen producten beschikbaar

Waarom Magimix bestellen?

Magimix staat voor 40 jaar culinaire innovatie. Magimix begon in Frankrijk met het uitvinden van de multifunctionele foodprocessor, een apparaat dat de horecawereld voorgoed zou veranderen. Maar daar bleef het niet bij. Omdat de meeste apparaten van Magimix gemaakt zijn voor commercieel gebruik werken ze heel lang en heel goed. Magimix biedt u diverse elektronische huishoudapparaten aan, zoals waterkokers, smoothiemixers en broodroosters.  Uw keuken is pas compleet wanneer u Magimix in huis heeft!

Koffiezetapparaten

Uiteraard bent u, net zoals ons, het meest geïnteresseerd in de koffieapparaten van Magimix. Magimix heeft koffiemachines, espressomachines en Nespressomachines. In onze webshop vindt u onder andere diverse Nespressomachines zoals de CitiZ en de Maestria.

Nespressomachines

In samenwerking met Nespresso heeft Magimix een lijn compacte machines ontworpen, allen met een innovatief design. Deze apparaten hebben onder andere een melkschuimfunctie en een capsulesysteem. In onze webshop kunt u bij iedere machine een uitgebreide omschrijving over de functies van het apparaat vinden.

Espressomachines

De espressomachines van Magimix kunt u gebruiken voor gemalen koffie of papieren koffiepads. Met deze espressomachines maakt u perfecte espresso, maar ook echte cappuccino's. Kijk in onze webshop of vraag naar de mogelijkheden!

Koffiemachines

Behalve dat ze ontzettend praktisch zijn, zijn de koffiemachines zeer moderne, met onder andere een permanente filter, een antidruppelsysteem en gemaakt van hoogwaardig materiaal. Uiteraard zijn de machines ook programmeerbaar. Dankzij Magimix kunnen normaliter veeleisende of langdurende taken snel en stil worden uitgevoerd.

Bestel Magimix Online

U kunt uw Magimix koffieapparaten nu ook online bestellen bij Koffie Thee Plaza. In onze webshop bieden wij al diverse Magimix-Nespresso apparaten aan. Heeft u hier vragen over, neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij adviseren u graag over Magimix.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap