Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren

Geen producten beschikbaar

Delonghi espressomachine bestellen?

Delonghi koffiemachines zijn koffiezetapparaten die doen waarvoor ze gemaakt zijn: de lekkerste koffie zetten. Met deze machines haalt u een apparaat in huis waarmee u de lekkerste koffiespecialiteiten klaarmaakt. Dit gaat verder dan alleen een standaard kop koffie of een espresso, maar ook melkspecialiteiten zoals cappuccino en latte macchiato behoren tot de mogelijkheden. Alle Delonghi koffiemachines beschikken namelijk over een stoompijpje om melk op te schuimen of zelfs een geïntegreerd systeem hiervoor.

Exclusieve apparaten

De koffiemachines van Delonghi mogen zeker exclusief genoemd worden. Van klein espressoapparaat tot grote volledig volautomatische machine, Delonghi heeft het in het assortiment. Uit de apparaten blijkt hoeveel de medewerkers van het bedrijf van koffie houden. Er is namelijk alles aan gedaan om u het perfecte kopje koffie voor te zetten. Met een koffiemachine van Delonghi is het zeker elke dag genieten van de heerlijkste koffie!

Over Delonghi

Deze onderneming heeft zichzelf als doel gesteld de beste te worden op het gebied van koffiemachines. Dit doen ze door innovatieve machines te ontwikkelen met een goed afgewogen combinatie tussen stijl en performance. Dit is ook terug te zien in de koffiemachines van Delonghi. Een stijlvol design dat in elke keuken thuishoort en tegelijkertijd de lekkerste koffiespecialiteiten maken. Het Italiaanse bedrijf bestaat al sinds 1902, al was het toen nog een bedrijf dat zich richtte op kleine industriële onderdelen. Momenteel richt het bedrijf zich voornamelijk op koffiemachines en andere huishoudelijke apparaten. In 2010 behaalde het bedrijf een omzet van 1,63 miljard euro. In april 2012 heeft het bedrijf Braun overgenomen, waarmee het hun positie op de markt van de koffiezetapparaten weer versterkt.

Voordelen van Delonghi

Delonghi is sterk in kleine koffiemachines die heel veel kunnen. Het bedrijf heeft zich op deze markt gericht omdat mensen willen genieten van de lekkerste koffies, maar niet hun hele aanrecht vol willen hebben staan met een apparaat. Hun kleinere apparaten doen echter absoluut niet onder voor de grotere varianten en zetten nog steeds de lekkerste koffie. Hun eigentijdse en eigenwijze design is typisch Italiaans te noemen. Het resultaat is dat een koffiemachine van Delonghi het in elke keuken goed doet. Ook op kantoren neemt de behoefte naar goede koffie toe. Het spreekt voor zich dat Delonghi zich dan ook meer op deze markt gaat richten.

Delonghi koffiemachine bestellen?

Hieronder treft u een groot aanbod aan Delonghi koffiemachines aan. KoffieTheePlaza is één van de grotere online handelaren in deze apparaten. U kunt bij ons dan ook zeer voordelig en snel bestellen. Binnen enkele dagen heeft u het apparaat in huis en kunt u genieten van de lekkerste koffie.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap