Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren

Caffé Vergnano online bestellen

Caffé Vergnano is een Italiaans familiebedrijf opgericht in 1882 en staat bekend om haar sublieme koffie.

Klik om te filteren Vergnano Antica Bottega 6 x 1 kg

Vergnano Antica Bottega 6 x 1 kg

Koffiebonen € 85.99
Vergnano Gran Aroma 6 x 1 kg

Vergnano Gran Aroma 6 x 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 64.99
Uitverkocht Vergnano Espresso Bar 6 x 1 kg

Vergnano Espresso Bar 6 x 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 69.99
Uitverkocht Vergnano Espresso ESE 6 x 18 st.

Vergnano Espresso ESE 6 x 18 st.

18 stuks Koffiepads € 25.99

Caffé Vergnano koffie online kopen?

De roots van Caffé Vergnano liggen in het dorpje Chieri, in Piemonte. Domenico Vergnano, apotheker van beroep, richtte zich op het maken van koffie. In enkele jaren tijd groeide de familie Vergnano uit tot een volwaardig koffieproducent. Naast de vestiging in Chieri, werden er ook vestigingen geopend in Turijn en Alba. In 1930 kocht de familie Vergnano haar eerste koffieplantage aan. Deze plantage bevond zich in Kenia waardoor de Vergnano's het productieproces van koffie in eigen beheer kregen.  

Op dit moment beschikt Caffé Vergnano over een koffiebranderij van 13.500 m2 met 18 verschillende productielijnen. In totaal worden 6.000 horecabedrijven in 19 Italiaanse regio's bediend. Globaal exporteert Caffé Vergnano naar meer dan 70 verschillende landen.
 

Kwaliteit van Vergnano

Caffé Vergnano staat bekend om de uitstekende kwaliteit van haar koffiebonen. Het proces hierachter begint bij het branden van de bonen. Tijdens het brandingsproces worden namelijk de smaak en het aroma van de koffie gecreëerd.

De sublieme kwaliteit van Caffè Vergnano is te danken aan een bijzonder proces van selectie, branden en blenden. Zo heeft iedere smaak van Vergnano een eigen brandingsproces. Voornaamste reden dat Caffé Vergnano bezit over unieke smaken, is het langzame brandingsproces. Normaliter worden bonen met hogere temperaturen gebrand terwijl Caffé Vergnano het tegenovergestelde doet. De koffiebonen branden langzaam op een lage(re) temperatuur waardoor dit proces zo'n 20 minuten duurt. Iedere gebrande partij wordt uitgebreid gecheckt of het voldoet aan de kwaliteitseisen zodat de kwaliteit van de koffiebonen gewaarborgd blijft. 

Toekomst

Dat Caffé Vergnano ook bezig is met de toekomst, blijkt uit het feit dat het veel tijd steekt in innoveren. Caffé Vergnano beschikt sinds kort over biologisch afbreekbare capsules. 

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap