Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren

Segafredo koffie bestellen, Italiaans topproduct

In 1973 is Segafredo opgericht door de Italiaan Massimo Zanetti. Deze absolute koffiekenner heeft ervoor gezorgt dat Segafredo koffie overal ter wereld genuttigd wordt, denk aan thuisgebruik, bedrijven, horeca alsmede aan espressozaken.

Klik om te filteren Segafredo Espresso Casa bonen 1kg

Segafredo Espresso Casa bonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 8.50
Segafredo Espresso Casa gemalen koffie 250 gram

Segafredo Espresso Casa gemalen koffie 250 gram

250 gram Filterkoffie € 2.90
Segafredo Intermezzo koffiebonen 1 kg

Segafredo Intermezzo koffiebonen 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 7.30
Segafredo Intermezzo koffiepads

Segafredo Intermezzo koffiepads

18 stuks Koffiepads € 2.25
Segafredo Proefpakket 4 x 1kg

Segafredo Proefpakket 4 x 1kg

4 stuks Koffiebonen € 36.95
Segafredo Selezione Crema

Segafredo Selezione Crema

1000 gram Koffiebonen € 10.70
Segafredo Selezione Oro bonen 1kg

Segafredo Selezione Oro bonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 10.70

Online koffie bestellen?

Op zoek naar de originele authentieke smaak van een Italiaanse espresso? Dan bent u hier op de juiste plek. Koffietheeplaza.nl heeft het bekende koffiemerk Segafredo in haar assortiment. Bestel uw Segafredo koffie online in onze webshop en proef de echte Italiaanse espresso! Wij leveren aan particulieren, bedrijven en horeca. Neem op uw gemak een kijkje in ons assortiment en bestel uw Segafredo koffie voordelig online via onze webwinkel.

De lekkerste koffiebonen

In ons Segafredo koffie assortiment vindt u enkel de beste koffiebonen, waarmee u eigenhandig een magische espresso kunt zetten. De kracht van de Segafredo koffiebonen komen tot stand door een geweldige samenhang van melangeren, branden en uiteraard bereiden. Haal de absolute Venetiaanse koffiekunst in huis en maak kennis met de Segafredo koffiebonen. De bonen bieden wij u aan in diverse brandgradaties en inhoudsmaten. Kortom, voor ieder wat wils.

Segafredo espresso

Het koffiemerk Segafredo is vooral bekend in de horeca, maar KoffieTheePlaza biedt als één van de weinige koffiewinkels dit magische merk aan voor thuisgebruik en mkb. Vanaf nu is het dus genieten van een heerlijke Segafredo espresso bij u thuis op de bank.

Segafredo espresso koffie kopen is 1, maar een goed bonenapparaat is twee. Naast de geweldige Segafredo koffie bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een mooie espressomachine. Door deze geweldige combinatie proeft u binnen een mum van tijd de smaak van echte Italiaanse Segafredo koffie.

Segafredo Zanetti

Segafredo Zanetti staat garant voor beleving en smaak. De liefhebbers van espresso koffie weten als geen ander hoe een koffie hoort te zijn en hebben in veel gevallen al eens kennis gemaakt met de espresso koffie van Segafredo. Door de Venetiaanse traditie van het koffie branden en de toepassing van de meest modernste technieken creëren zij een echte Italiaanse espresso. Met Segafredo Zanetti koffie kunt u lekker achterover leunen en genieten van al het Italiaans schoon in uw kopje.

Bestel dus snel en eenvoudig Segafredo espresso koffie op KoffieTheePlaza.nl, de enige echte koffiespeciaalzaak op het internet!

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap