Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren

Pellini koffie online bestellen?

Pellini is sinds 1922 een Italiaanse koffieproducent gevestigd in Bussolengo in de buurt van de Italiaanse stad Verona. 

Klik om te filteren Uitverkocht Pellini No 82 Vivace Espresso 6 x 1 kg

Pellini No 82 Vivace Espresso 6 x 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 69.99
Uitverkocht Pellini No 9 Cremoso Espresso 6 x 1 kg

Pellini No 9 Cremoso Espresso 6 x 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 85.99

Pellini

Door de jarenlange expertise, het in stand houden van tradities en Pellini haar geschiedenis, heeft dit geleid tot een hoogwaardige kwaliteit van koffie. Pellini was oorspronkelijk gespecialiseerd in medicinale kruiden toen in 1947 het roer werd omgegooid en gestart werd met de productie van koffie.

Kwaliteit

Doordat Pellini haar ingrediënten en grondstoffen van de beste regio's/plantages vervaardigd wordt een optimale smaak- en geurbeleving gecreëerd. De slogan van Pellini luidt: ''Il Pallino del Caffé'', oftewel ''bezeten van koffie'' kenmerkt de kwaliteit die Pellini op de markt brengt. De 'bezetenheid' van Pellini uit zich ook in het winnen van prijzen. Zo hebben verschillende melanges internationale prijzen gewonnen.

Op de plantages controleert Pellini de koffie op kwaliteit die worden gebruikt voor haar koffieproducten. Alleen de allerbeste bonen worden geselecteerd en vervolgens bewerkt. Alle verschillende soorten bonen die geselecteerd zijn, worden gescheiden gebrand. De reden hiervoor is om alle eigenschappen van de boon te behouden en zodoende er geen kwaliteit wordt ingeleverd. Zodra het brandingsproces is voltooid, hanteert Pellini een rustperiode voor het melangeren van de koffiebonen. Zo wordt er gebruik gemaakt van geavanceerde apparatuur om de hoogwaardige kwaliteit te behouden. Op dit moment behoort Pellini, jaarlijks goed voor een productie van 12 miljoen kilo koffie, tot één van de grootste koffiebranders van Italië.

Producten

De producten van Pellini zijn onderverdeelt in verschillende groepen. Pellini's vlaggenschip staat bekend om zijn mooie en stijlvolle verpakking. Deze 'look' is door het succes vervolgens toegepast op alle producten van Pellini. Door het nieuwe design heeft Pellini afscheid genomen van bekende producten zoals de Classico. De Classico stond bekend om haar rode verpakking maar is nu in een nieuw jasje gestoken. Op deze manier is de 'Vivace No 82' ontstaan. Vivace No 82 bestaat uit 60% Arabica en 40% Robusta koffiebonen. Door deze samenstelling is een universele koffie ontstaan waar de kruidige smaak en lange smaak kenmerkend voor is.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Voordelen van koffie drinken 02-11-2015 Bent u ook zo benieuwd naar de voordelen van koffie drinken? Lees het allemaal in dit nieuwsartikel.... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2017 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap