Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren

Peeze koffie bestellen, een product uit Nederland

De geschiedenis van Peeze koffie start in het Nederlandse plaatsje Hengelo in het jaartal 1879. Na verloop van tijd is de branderij verhuisd naar Arnhem en is tegenwoordig sterk vertegenwoordigd in de landelijke horeca. Kortom, Peeze koffie een prachtig product uit Nederland.

Klik om te filteren
Uitverkocht Peeze Mex Eco donker - 250 gram

Peeze Mex Eco donker - 250 gram

Koffiebonen € 5.15
Uitverkocht Peeze Mex Eco extra donker - 250 gram

Peeze Mex Eco extra donker - 250 gram

250 gram Koffiebonen € 5.50
Uitverkocht Peeze Mocca Excellent - 200 gram

Peeze Mocca Excellent - 200 gram

250 gram Filterkoffie € 3.30
Uitverkocht Peeze Ottimo - 250 gram

Peeze Ottimo - 250 gram

250 gram Koffiebonen € 5.50
Uitverkocht Peeze Romagna donker - 250 gram

Peeze Romagna donker - 250 gram

250 gram Koffiebonen € 4.95
Uitverkocht Peeze Wiener Melange - 250 gram

Peeze Wiener Melange - 250 gram

250 gram Filterkoffie € 4.00

Peeze espresso koffie

Peeze koffie bestelt u hier online op KoffieTheePlaza.nl. Het nummer één koffieportaal van Nederland waar iedereen terecht kan voor de beste koffiebonen uit binnen- en buitenland, exclusieve koffiemachines en naast Peeze koffie vele andere koffiemerken. Peeze laat mensen bewust genieten van koffie. Met de koffie van Peeze haalt u dezelfde kwaliteit koffie in huis die u in de betere horecazaken aantreft. Geniet van deze geweldige koffiemelange en ontdek de kwaliteit van het geweldige koffiemerk Peeze.

Koffiebonen van Peeze

Bent u op zoek naar Peeze koffiebonen dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren de beste Peeze koffiebonen welke verpakt zijn in zakjes met verschillende inhoudsmaten. Wilt u genieten van de Peeze koffiebonen op het werk, thuis of op kantoor, bestel dan online de lekkerste Peeze koffie en geniet binnen no-time van kwaliteitskoffie.

De koffiebranderij

Reeds 130 jaar levert de Peeze koffiebranderij topkwaliteit. In de koffiebranderij is alleen plaats voor de allerbeste arabica koffie. De unieke smaak komt tot stand doordat de koffiebonen apart worden gebrand en vervolgens achteraf gemelangeerd worden. Deze unieke smaak komt duidelijk naar voren bij het drinken van Peeze koffie. Ervaar het zelf!

Nederlandse kwaliteit

Peeze koffie kenmerkt zich door het feit dat er alleen maar gewerkt wordt met duurzame koffie. Van deze duurzame koffie heeft het overgrote deel een Fairtrade/Max Havelaar en BIO keurmerk. Hiermee worden eerlijke handelsvoorwaarden en milieuvriendelijke en biologische teelt gegarandeerd. Peeze koffie zoekt bij de selectie van toeleveranciers de balans tussen kwaliteit, mens en milieu.

Maak uw keuze uit Peeze koffiebonen, gemalen koffie of koffiepads en bestel deze kwaliteitskoffie eenvoudig via onze koffie webshop.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap