Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren

Melitta koffie kopen, onweerstaanbaar lekker!

Melitta is in de wereld van espresso een van de grootste spelers. Denk aan het uitgebreide assortiment aan Melitta koffie, waterfilters maar ook zeker de innovatieve espressomachines. Dit alles kenmerkt Melitta als een ware koffie professional voor thuisgebruik en horeca.

Klik om te filteren
Melitta Bella Crema Espresso 8 x 1 kg

Melitta Bella Crema Espresso 8 x 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 74.35
Melitta Bella Crema Speciale 8 x 1 kg

Melitta Bella Crema Speciale 8 x 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 74.35

Altijd de beste willen zijn

Bij Koffietheeplaza.nl is ook Melitta koffie beschikbaar. In onze webshop vindt u de verschillende varianten van Melitta koffie die u bij ons kunt bestellen. Wij bieden een breed assortiment van Melitta koffie aan, elke smaak tegen een voordelig tarief. Bent u een echte koffieliefhebber? Wacht dan niet met het bestellen van Melitta koffie en ontdek thuis het geheim van goede espresso. Ook als u koffie zoekt voor uw bedrijf, is Melitta koffie een uitstekende keuze. Bekijk in de webshop het overzicht van Melitta koffievarianten en maak uw keuze!

Melitta koffie

De verschillende varianten van Melitta koffie zijn in Nederland nog niet of nauwelijks verkrijgbaar, maar in Duitsland is Melitta koffie al razend populair. Niet voor niets is de BellaCrema van Melitta in Duitsland verkozen tot topmerk van het jaar 2013. Omdat wij u ook willen laten meegenieten van deze koffierage kunt u via onze webshop nu ook Melitta koffie bestellen.

Melitta koffiesoorten

Melitta voert een breed assortiment van filterkoffies, koffiebonen, koffiepads en instant cappuccino's. Uiteraard zijn er van iedere soort verschillende varianten beschikbaar, zodat u altijd kunt kiezen voor uw favoriete koffiesmaak. Zoekt u een filterkoffie? Dan kunt u onder andere kiezen uit klassieke koffie, milde koffies, en krachtige koffie. Wij verwijzen u graag naar onze webshop voor een overzicht van alle Melitta filterkoffies die u bij Koffietheeplaza.nl kunt bestellen.

De smaak van Melitta

Melitta selecteert zorgvuldig de allerbeste koffiebonen voor een heerlijke koffie. Arabicabonen zijn de basis voor de verschillende aroma's die u kunt proeven tijdens het drinken van Melitta koffie. Toch heeft iedere variant zijn eigen unieke smaak. Prikkel uw zintuigen met de geuren, goudbruine kleuren en intense smaken van de Bella Crema's van Melitta!

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap