Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren

Lucaffé online bestellen

Lucaffé is een koffiemerk van Italiaanse origine. Lucaffé is gespecialiseerd in het produceren van koffiebonen.

Klik om te filteren Lucaffé Classic 12 x 1 kg

Lucaffé Classic 12 x 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 169.99
Lucaffé Espresso Bar 12 x 1 kg

Lucaffé Espresso Bar 12 x 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 139.99
Lucaffé Exquisit 12 x 1 kg

Lucaffé Exquisit 12 x 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 185.99
Lucaffé Mamma Lucia 12 x 1 kg

Lucaffé Mamma Lucia 12 x 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 149.99
Lucaffe Mr. Exclusive 12 x 1 kg

Lucaffe Mr. Exclusive 12 x 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 205.99
Lucaffé Piccolo & Dolce 12 x 1 kg

Lucaffé Piccolo & Dolce 12 x 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 185.99

Lucaffé koffie online kopen?

Lucaffé is in 1996 gestart als een kleine koffiebranderij in het plaatsje Padenghe sul Garda, aan het Gardameer in Italië. In de afgelopen 18 jaar is Lucaffé uitgegroeid tot een multinational die bekend staat om haar authentieke Italiaanse koffie. Mede door de passie van eigenaar Gianluca Venturelli kende Lucaffé een enorme groei verhuisde naar een pand in Roncadella. In dit pand is tevens de innovatieve manier van verpakken ontstaan. Zo werden de 'pods' verpakt in papier. Door haar innovativiteit en gepassioneerde eigenaar kon Lucaffé zich in zoverre onderscheiden, dat het op dit moment een grote speler in de koffiemarkt is.

Imago

Dat Lucaffé marketingtechnisch sterk staat blijkt ook uit het imago. Zo is op ieder soort melange de typische Lucaffé-man afgebeeld welke blijft hangen in het geheugen van de consument. De typische Lucaffé-man is in de loop der jaren uitgegroeid tot waar icoon.

Hoogstaande kwaliteit

Lucaffé investeert veel tijd in het optimaliseren van het productieproces van haar koffie. Het selecteren en inkopen van de koffiebonen gebeurt op uiterst zorgvuldige wijze dat zelfs de oprichter, Gianluca Venturelli, alle samples van koffiebonen hoogstpersoonlijk proeft om zodoende de kwaliteit van Lucaffé te waarborgen. Kenmerkend voor Lucaffé is de chocolade-invloed in al haar producten.

Proces

Naast het feit dat Gianluca Venturelli hoogstpersoonlijk de samples proeft, bezoekt hij ook regelmatig plantages en producenten. Daarnaast is Lucaffé verantwoordelijk voor elke fase in het vervoer van de grondstoffen. Zo wordt de kostbare grondstof, Jamaica Blue Mountain, getransporteerd in houten vaten. Door deze manier van transporteren blijft de smaak en tevens geur het beste behouden.

In het koffieverwerkingsproces hanteert Lucaffé de zogeheten 'Artisan praktijk'. Deze praktijk houdt in dat de koffie zacht wordt geroosterd. Door het zachte roosteren worden de etherische oliën en aroma's beschermd wat bijdraagt aan de goede kwaliteit van de bonen.

Een van de belangrijkste processen is het malen van de koffiebonen. Lucaffé gebruikt speciale molenstenen met een lage temperatuur en weinig zuurstof zodat de bonen nauwelijks bewerkt worden en zo hun oorsprong behouden.

Assortiment

Lucaffé is verkrijgbaar in verschillen smaken. Zo biedt Koffietheeplaza.nl onder andere, Espresso Bar, Exquisit, Mamma Lucia, Mr Exclusive en Picollo & Dolce aan. Wilt u heerlijk genieten van Italiaanse koffie? Kies dan voor Lucaffé! Bestellen kan eenvoudig online. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op.

Koffietheeplaza.nl zijn verschillende soorten Lucaffé koffie verkrijgbaar. Geniet van heerlijke koffie van Italiaanse komaf!

 

 

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Voordelen van koffie drinken 02-11-2015 Bent u ook zo benieuwd naar de voordelen van koffie drinken? Lees het allemaal in dit nieuwsartikel.... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2017 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap