Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Klik om te filteren

Geen producten beschikbaar

NESCAFE: Dolce Gusto cups

De NESCAFE Dolce Gusto koffiemachine bereidt in minder dan een minuut het perfecte kopje koffie in uw favoriete koffiesmaak. De koffie zit in de NESCAFE Dolce Gusto cups, die in talloze smaken verkrijgbaar zijn. NESCAFE Dolce Gusto cups zijn zogenaamde Smart Capsules waarbinnen de druk geregeld wordt door een speciale technologie.

Dolce Gusto koffie wordt gemaakt van speciale Dolce Gusto koffiebonen. Voor elke koffiesoort is de brandtijd en -temperatuur anders. Elke variant van Dolce Gusto is dus op unieke wijze geproduceerd en samengesteld.

Dolce Gusto koffiesoorten en -smaken

NESCAFE's Dolce Gusto lijn is verdeeld in diverse koffiesoorten met daarbinnen verschillende smaken. De Dolce Gusto ochtendkoffies zijn bedoeld voor het begin van uw dag, maar kunnen uiteraard ook op ieder ander gewenst tijdstip van de dag gedronken worden. Enkele ochtendkoffies van Dolce Gusto zijn de Cafe au Lait cups en de cups met smaken Grand Intenso en Grande Mild.

Houdt u van koffie met melk? Dan zijn de Dolce Gusto Cappuccino's of Latte Macchiato's waarschijnlijk iets voor u. Maar ook als u toe bent aan een verrassing, verfrissing of verwenning is er altijd wel een smaak Dolce Gusto cups die bij u past. Met een Dolce Gusto koffieapparaat kunt u namelijk niet alleen koffie maken, maar bijvoorbeeld ook warme chocomelk of koude ijsthee. Deze dranken zijn eveneens in verschillende smaken verkrijgbaar.

Bekijk het overzicht van alle Dolce Gusto capsules die u kunt bestellen om te genieten van een heerlijk kopje Dolce Gusto koffie.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap