Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren

Kimbo koffie kopen, echte Italiaanse espresso

Kimbo koffie is de op een na grootste speler in Italie. In de afgelopen jaren wist Kimbo Caffe in een zeer competitieve markt een constante groei te behalen. Dit weerspiegelt de populariteit nog maar eens van het merk Kimbo in de wereld. Kimbo Caffe is momenteel vertegenwoordigd in +50 landen.

Klik om te filteren Kimbo Extra Cream bonen 1kg

Kimbo Extra Cream bonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 15.95
Kimbo Extreme 1kg

Kimbo Extreme 1kg

1000 gram Koffiebonen € 17.50
Kimbo Top Flavour

Kimbo Top Flavour

1000 gram Koffiebonen € 16.50
Uitverkocht Kimbo Superior Blend koffiebonen 1kg

Kimbo Superior Blend koffiebonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 16.95

Kimbo koffie, ruime keuze online!

Welkom in onze online koffiewinkel. We zijn met trots één van de weinige binnen Nederland die het exclusieve koffiemerk Kimbo mogen aanbieden. Maak kennis met ons assortiment aan Kimbo koffie en haal de echte Italiaanse koffiesmaak bij u in huis! De koffie die wij u aanbieden voldoet aan de hoogste kwalitietseisen waardoor u absolute kwaliteit in huis haalt. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven. Neem vlug een kijkje en laat u verrassen door ons uitgebreide online Kimbo koffie-assortiment.

Caffe Kimbo is het merk!

Kimbo koffie is een exclusief Italiaans koffiemerk die zich graag wil onderscheiden in de markt van espresso's en kwaliteitskoffie. Deze geweldige koffie wordt geproduceerd volgens de absolute Napolitaanse traditie en heeft een breed assortiment waarmee Kimbo uiterst doelgericht kan inspelen op de wensen van de echte koffieliefhebber. De missie van Kimbo koffie is om de cultuur van de espresso te verspreiden over de gehele wereld. Laat u verleiden door deze heerlijke koffiesmaak en bestel uw Kimbo koffiebonen, gemalen koffie of koffiepads online, eenvoudig en voordelig via onze koffie webshop.

Kimbo koffiebonen

Koffiebonen van over de hele wereld worden gebruikt om deze overheerlijke espresso te produceren. Denk hierbij aan de zoete koffiebonen uit Brazilië, de gekruide koffiebonen uit India en de zachte koffiebonen uit Colombia. Deze kwaliteitsbonen worden zorgvuldig geselecteerd en vervolgens verwerkt in de Napolitaanse koffiefabriek in Italie. De koffiefabriek 'Café do Brasil' in Napels is volledig uitgerust met de beste en meest milieuvriendelijke apparatuur en technieken, waardoor er maximaal rekening kan worden gehouden met mens en milieu. Het kopje Kimbo koffie wordt steeds met dezelfde zorg en kwaliteit geproduceerd, zodat de authentieke smaak behouden blijft.

Assortiment van Caffe Kimbo

Het Caffe Kimbo koffie assortiment bestaat uit espresso- en koffiebonen, op verschillende manieren gemelangeerd, waardoor er diverse gradaties en smaken ontstaan. Daarnaast bieden wij Kimbo koffie aan in de vorm van gemalen koffie, koffiepads en decafé koffie. Kortom voor ieder wat wils.

Kies uw favoriete Kimbo koffie uit en geniet binnen no-time van een overheerlijke Napolitaanse koffie of espresso bij u thuis of op het werk.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap