Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren

Dallmayr koffie kopen

Dallmayr is een van de meest populaire koffie bij onze oosterburen Duitsland. In vrijwel alle horeca en tankstations wordt Dallmayr koffie verkocht. De koffie staat bekend om hun rijke smaak en mooie cremelaag.

Klik om te filteren Dallmayr Crema d Oro Intensa

Dallmayr Crema d Oro Intensa

1000 gram Koffiebonen € 9.95
Dallmayr Crema d Oro Koffiebonen 8 x 1 kg

Dallmayr Crema d Oro Koffiebonen 8 x 1 kg

8 stuks Koffiebonen € 79.99
Dallmayr Espresso Monaco Gemalen 12 x 200 gram

Dallmayr Espresso Monaco Gemalen 12 x 200 gram

Filterkoffie € 34.89
Dallmayr Prodomo bonen 500gr

Dallmayr Prodomo bonen 500gr

500 gram Koffiebonen € 4.99
Dallmayr Prodomo Gemalen 500 gram

Dallmayr Prodomo Gemalen 500 gram

500 gram Filterkoffie € 4.85
Uitverkocht Dallmayr Cafe Creme 1000 gram

Dallmayr Cafe Creme 1000 gram

1000 gram Koffiebonen € 14.25

Gegarandeerde koffie kwaliteit!

Bij Koffietheeplaza.nl bestelt u nu al uw Dallmayr koffieproducten. Deze delicatessenzaak uit München, Duitsland voert een breed assortiment van koffiemerken, zodat u van uw favoriete koffiesmaak kunt genieten. Dallmayr garandeert de kwaliteit van de koffie, en zoekt onder andere in Papoa New Guinea naar 's werelds beste en zeldzame koffiebonen. De superieure kwaliteit en onvergelijkbare smaak is wat dit merk zo bijzonder maakt. Heeft u hulp nodig bij het maken van uw keuze? Onze koffiespecialisten staan u graag te woord!

Dallmayr werkwijze

Bij Dallmayr is de Arabica-boon de basis voor bijna iedere koffievariant. Deze boon groeit in Ethiopië, waar de grond vruchtbaar is en het klimaat welwillend. Experts bezoeken locaties en controleren persoonlijk de kwaliteit van het land, de bonen, en uiteindelijk de koffie. Eenmaal in Duitsland proeven de experts koffie afkomstig van verschillende leveringen, en in verschillende smaken. Op deze manier zorgt Dallmayr ervoor dat u jaar na jaar geniet van dezelfde heerlijke smaak van uw koffie.

Dallmayr koffie

Drinkt u filterkoffie? Of gebruikt u een koffievolautomaat? Bij Koffietheeplaza.nl maakt het niets uit, want wij bieden koffie die geschikt is voor verschillende bereidingsmethoden van koffie. U kunt dus varianten Dallmayr koffie bestellen geschikt voor filterkoffie, maar ook voor koffievolautomaten, koffiepadmachines, capsulemachines en espressomakers. Bekijk onze webshop voor een overzicht van de koffiesmaken per bereidingswijze.

Melanges

Een aantal van Dallmayr's meest bekende koffiemerken zijn de Classic, Prodomo, Crema d'Oro, Ethiopia, French Press Selection en Cru Café. In het overzicht in onze webshop vindt u bij ieder merk een uitgebreide omschrijving die u zal helpen bij het maken van uw keuze.

Over Dallmayr

Het hoofdkantoor van Dallmayr bevindt zich in München, Duitsland. Dallmayr koffie is een van de marktleiders in Duitsland, en ondanks de explosieve groei de afgelopen jaren is Dallmayr nog steeds een familiebedrijf. Al rond het jaar 1700 opende het bedrijf dat nu Dallmayr heet haar deuren. In 1931 begon Dallmayr met de verkoop van koffie, en het duurde niet lang voordat deze verkoop succesvol was. In 1991 is Dallmayr zelfs zo succesvol geworden dat uitbreiding naar Centraal- en Oost-Europa plaatsvond.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap