Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren

Celllini online bestellen? 

Cellini staat bekend om haar Italiaanse kwaliteitskoffie die geproduceerd wordt volgens een eeuwenoude traditie.  

Klik om te filteren Uitverkocht Cellini Crema e Aroma 4 x 1 kg

Cellini Crema e Aroma 4 x 1 kg

4 stuks Koffiebonen € 58.95
Uitverkocht Cellini Crema Speciale 4 x 1 kg

Cellini Crema Speciale 4 x 1 kg

4 stuks Koffiebonen € 55.95
Uitverkocht Cellini Prestigio Koffiebonen 4 x 1 kg

Cellini Prestigio Koffiebonen 4 x 1 kg

4 stuks Koffiebonen € 59.95

Cellini

De geschiedenis van Cellini gaat terug naar het jaar 1925. De Italiaan Amleto Piero was een makelaar die onder andere koffie op Italiaanse markten verkocht. Zijn zoon, Sergio Pieri, zette het werk voort en begon als koffiebrander. Als kenner van de espresso traditie, nam Sergio Pieri binnen enkele jaren een groot marktaandeel in beslag in Toscane, Italië. In 1992 besloot Giovanni Pieri om Cellini internationaal te vermarkten waardoor het op dit moment een toonaangevend merk is op het gebied van koffiebonen.

Productie

Vanwege de groei die Cellini heeft ondergaan door internationaal te gaan, waren de bestaande productievoorzieningen niet meer toereikend. De druk voor grotere én betere productiefaciliteiten namen toe waardoor het management genoodzaakt was om in 2005 een nieuwe fabriek te openen. De nieuwe fabriek kwam in de Italiaanse havenstad Genua te staan waar het onder grote publieke belangstelling werd geopend. Vandaag de dag is de faciliteit in Genua een van de modernste van Europa.  

Kwaliteit

Om de kwaliteit van Cellini te waarborgen, werd het zogeheten ''Tostatura Lenta'' brandingsproces ontwikkeld. Dit proces laat de koffiebonen tussen de 15 en 18 minuten branden, zodat iedere boon maximaal wordt verfijnt. Dit proces garandeert dat de bonen hun smaak niet verliezen. Verder worden de koffiebonen aan een uiterst strikte kwaliteitscontrole onderworpen. Zo worden onder andere de kleur, het vochtgehalte en de zuurgraad extra gecontroleerd. Dit allen draagt bij aan de eisen die Cellini stelt aan haar koffiebonen: een uitstekende koffie, een intensieve aroma én een uitgebalanceerde smaak.

Een goed voorbeeld van dit proces is de kwaliteit van de Prestigio. De Prestigio bestaat 100% Arabica bonen. Door het langzame brandingsproces (circa 16 min) wordt de Prestigio voorzien van een vol aroma. Bovendien wordt tijdens het brandingsproces het perfecte zuurgehalte gecreëerd waardoor de smaakbeleving nóg intenser wordt!

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap