Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren
Categorieën
Prijs
,- t/m € ,-
Klik om te filteren illy decaffeinato - cafeinevrije gemalen koffie

illy decaffeinato - cafeinevrije gemalen koffie

250 gram Cafeine vrij € 6.95
Lavazza Decaffeinato Gemalen 250gr

Lavazza Decaffeinato Gemalen 250gr

250 gram Cafeine vrij € 3.99

Cafeinevrije koffie online bestellen?

Prefereert u cafeine vrije koffie, dan bent u hier aan het juiste adres. Deze koffie bevat, zoals de naam al aangeeft, geen cafeïne waardoor u deze naar hartenlust kunt nuttigen. De smaak is nagenoeg hetzelfde als bij de gewone koffie. Wij bieden cafeine vrije koffie aan van verschillende topmerken uit het binnen- en buitenland. Mocht u favoriete merk niet opgenomen zijn in ons assortiment, dan kunt u ons een email sturen en gaan wij kijken of we het merk kunnen toevoegen aan onze collectie.

Hoe wordt de cafeine verwijderd

De cafeine wordt uit de groene koffieboon gehaald. Dit proces gebeurt voordat de koffie gebrand wordt. Het complexe aan deze klus is dat de overige smaakbepalende stoffen wel in de boon moeten blijven zitten, anders verliest de koffie zijn lekkere natuurlijke smaak en dat zou uiteraard zonde zijn. Er zijn diverse manieren om de cafeine uit de koffiebonen te halen, maar in alle gevallen wordt er wel gebruik gemaakt van een extractie middel, oftewel een stof die de cafeïne aan zich bindt. Zodra dit is gebeurt, kan de koffie gewoon gebrand worden en is deze cafeine vrij.

Cafeine

Cafeine is één van de meest gebruikte verslavingsproducten ter wereld. Deze stof zit namelijk in producten zoals koffie, thee, cacao en diverse frisdranken. Het effect van cafeïne is dat deze een licht stimulerende werking op het centrale zenuwstelsel heeft. Dit betekent dat de alertheid en het concentratievermogen tijdelijk verhoogd worden. Daarnaast stimuleert het ook het hart, zetten de bloedvaten uit, versterkt de samentrekkende beweging van de spieren en stimuleert het de darmafscheiding. Al deze effecten kunnen echter ook negatief uitpakken, zodra het menselijk lichaam te veel cafeine opneemt door bijvoorbeeld het te veel drinken van koffie. Daarom is het erg belangrijk om gewone koffie af en toe om te wisselen met cafeine vrije koffie.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap