Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren

Bristot koffie bestellen

Bristot staat voor kwaliteit en excellentie. Bristot is het merk van Procaffe SpA, een van de beste koffiebranderijen in Italie. Sinds 1919 wordt in hartje Italie Bristot koffie gebrand die symbool staat voor Italiaanse kwaliteit. Een prachtig product wat inmiddels in meer dan 50 landen gedronken wordt.

Klik om te filteren Uitverkocht Bristot Classico 1kg

Bristot Classico 1kg

1000 gram Koffiebonen € 13.50
Uitverkocht Bristot Espresso Koffiebonen 6 x 1 kg

Bristot Espresso Koffiebonen 6 x 1 kg

6 stuks Koffiebonen € 76.95

Bristot koffie online

Met trots presenteert Koffietheeplaza.nl koffie van het Italiaanse merk Bristot. Geniet net zoals mensen uit 50 verschillende landen van een perfecte espresso van Bristot, of bestel uw favoriete koffiesmaak. In onze webshop vindt u een overzicht van alle koffie van Bristot, zodat u eenvoudig en snel kunt bestellen zonder daarvoor uw vertrouwde omgeving te hoeven verlaten. Bristot koffie is zeer luxueus, maar ook zeer betaalbaar. U kunt dus voordelig bestellen in onze webshop.

Het assortiment

Als u op zoek bent naar een luxe koffie, dan raden wij de Classico of de Espresso aan. Deze exclusieve koffies zijn gemalen van koffiebonen afkomstig uit onder andere Azië en Zuid-Amerika. Bristot heeft ook een ruim assortiment van koffies waarvan u thuis kunt genieten, zoals cafeïnevrije koffies of espresso's. In onze webshop vindt u het assortiment van Bristot koffies en kunt u eenvoudig en snel bestellen.

Geschiedenis Bristot

Bristot is het leidende merk van het historische bedrijf 'Procaffé S.p.A. Het hoofdkantoor is gevestigd in Belluno temidden van de Dolomieten. Sinds 1919 is Bristot gespecialiseerd in het roosteren van koffie. In de afgelopen decennia is Bristot uitgegroeid tot een van de toonaangevende bedrijven in de koffiebranche, mede doordat er een constante focus is op het optimaliseren van de productieprocessen. De kernwaarden van Bristot, traditie, creativiteit en ondernemerschap vormen de rode draad binnen de organisatie. Bovendien staat Bristot synoniem voor modern, klasse en passie.

Traditie en innovatie

Het geheim van het succes achter Bristot is dat het haar ervaring en tradtite combineerd met innovatie. De oprichter, Domenico Bristot, is met een gezonde dosis intuïtie, vaardigheid en hard weken de grondlegger van het succes van Bristot. Op zeer jonge leeftijd verhuisde Domenico naar de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Destijds een smeltkroes van filosofen, wetenschappers, schrijver en ondernemers. Wat van grote invloed is geweest op Domenico zijn toekomst was een vriendschap met een Weense koffie-brander. Zodoende heeft Domenico kennis gemaakt met de wereld van koffie. Toen Domenico in 1919 terugkeerde naar Italië besloot hij een koffiebranderij te starten. Na veel studeren en experimenteren vond hij uiteindelijk het perfecte kopje koffie uit. De koffie kenmerkte zich door intense, aangename geur en een zoete fruitige smaak die destijds totaal anders was dan andere koffie. Het geheim hierachter is het unieke roosteren. Door nauwkeurig onderzoek vindt een unieke methode van roosteren plaats. 

Filosofie

Het doel van Bristot is om de wereld kennis te laten maken met kwaliteitsproducten waar de grootst mogelijke aandacht aan wordt geschonken. Hedendaags wordt door de veranderde markt steeds meer gevraagd van koffie. Bristot haar streven ligt om aan de wens van de consument te voldoen. De waarden integriteit, transparantie en eerlijkheid vormen de kern hiervan. 

Online Bristot koffie bij Koffietheeplaza.nl

Koffie is een van de meest populaire drankjes ter wereld. We drinken met zijn allen gemiddeld zo'n 600 koppen koffie per persoon per jaar, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat of zelfs 's nachts. Bij Koffietheeplaza.nl begrijpen wij dus dat u uw koffie zorgvuldig wilt selecteren. Daar besteden wij dan ook aandacht aan. Wij helpen u bij het kiezen van de koffiesmaak die bij u past en beantwoorden graag uw vragen over ons aanbod van koffie. Heeft u een vraag, zoekt u hulp of wilt u gewoon advies over uw keuze? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap