Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Klik hier om te filteren

Koffie kopen?

Maak kennis met de lekkerste koffie van de wereld. Echte Italiaanse, Duitse en Nederlandse topmerken worden aangeboden op Koffietheeplaza.nl. Aan de linkerzijde bevinden zich filters waarmee de zoektocht naar uw favoriete espresso vereenvoudigd kan worden.

Klik om te filteren Kimbo Extreme 1kg

Kimbo Extreme 1kg

1000 gram Koffiebonen € 17.50
Kimbo Top Flavour

Kimbo Top Flavour

1000 gram Koffiebonen € 16.50
Lavazza Caffe Espresso Black Pack 250 gram

Lavazza Caffe Espresso Black Pack 250 gram

250 gram Filterkoffie € 3.50
Lavazza Caffe Espresso Black Tin

Lavazza Caffe Espresso Black Tin

250 gram Filterkoffie € 3.95
Lavazza Caffe Espresso Koffiebonen 1kg

Lavazza Caffe Espresso Koffiebonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 13.50
Lavazza Classico Koffiepads

Lavazza Classico Koffiepads

36 stuks Koffiepads € 5.45
Lavazza Crema Classico bonen - 1kg

Lavazza Crema Classico bonen - 1kg

1000 gram Koffiebonen € 11.95
Lavazza Crema Dolce - 1kg

Lavazza Crema Dolce - 1kg

1000 gram Koffiebonen € 10.95
Lavazza Crema e Aroma Espresso Blue

Lavazza Crema e Aroma Espresso Blue

1000 gram Koffiebonen € 12.95
Lavazza Crema e Aroma koffiebonen 1kg

Lavazza Crema e Aroma koffiebonen 1kg

1000 gram Koffiebonen € 9.90
Lavazza Crema e Gusto Forte 1 kg

Lavazza Crema e Gusto Forte 1 kg

1000 gram Koffiebonen € 9.95
Lavazza Crema e Gusto gemalen

Lavazza Crema e Gusto gemalen

250 gram Filterkoffie € 4.50

Online kopen op Koffietheeplaza.nl

De echte koffieliefhebber is op Koffietheeplaza.nl aan het juiste adres. Via onze website willen wij u thuis, in uw restaurant of op het werk laten genieten van kwaliteitskoffie van gerenommeerde topmerken uit binnen- en buitenland. Bekijk en bestel hier uw bonen, gemalen koffie, pads of decafe en geniet binnen no-time van een heerlijk kopje koffie. Wij leveren alles direct uit voorraad, waardoor u binnen een mum van tijd kunt genieten van absolute kwaliteit. Neem vlug een kijkje in ons assortiment en ervaar het zelf!

Online koffie kopen

Koffie Thee Plaza heeft een breed assortiment aan verschillende melanges. Bovendien is KoffieTheePlaza een van de weinige online koffiewinkels waarbij u vele soorten en merken kwaliteitskoffie aantreft. Door het ruime aanbod aan koffie uit binnen- en buitenland, wordt er ingespeeld op de wensen en behoeften van iedere koffieliefhebber. Op deze manier willen wij u in uw smaakbehoeften voorzien. Wij hanteren een premium selectie van robusta en arabica koffie voor zowel mkb, horeca en particulieren. Kortom, iedereen kan online koffie bestellen in de internet koffiewinkel van KoffieTheePlaza.nl. Ook u als eigenaar van een restaurant, hotel of cafe is hier aan het juiste adres, want wij leveren ook horeca koffie.

Arabica koffie

De arabica koffie die wij u online aanbieden is van dermate hoge kwaliteit dat u gegarandeerd een heerlijk kopje koffie kunt bereiden en serveren. Wij bieden enkel koffiemerken aan, waarbij grote aandacht uitgaat naar constante kwaliteit en waarbij telers ondersteunt worden bij de koffie teelt en gegarandeerd worden van eerlijke prijzen alsmede marges. Kortom, voor hoge kwaliteit arabica koffie moet u op KoffieTheePlaza.nl zijn. Arabica koffie kenmerkt zich door de zachte en milde smaak en behoort tot de hoogste kwaliteit koffie.

Robusta koffie

Naast de arabica koffie bieden wij u ook robusta koffie aan. Robusta koffie kenmerkt zich door een ietwat pittige smaak, dit in tegenstelling van arabica koffie. Bent u op zoek naar robusta koffie dan hoeft u vanaf nu niet meer verder te zoeken. 

Koffiesystemen

Naast het aanbieden van kwalitatief uitstekende koffie bestaat ons totale assortiment ook voor een deel uit espressomachines en koffieapparaten. Naast kwaliteitskoffie is het ook belangrijk dat u in het bezit bent van een goed espresso apparaat of koffiemachine waarmee constante kwaliteit gewaarborgd wordt. Combineer de koffie met een van onze koffiesystemen en geniet voortaan van een heerlijk bakkie zwart goud.

Wij zijn online 24/7 bereikbaar zodat er op ieder gewenst moment besteld kan worden. Koffie is verkrijgbaar in gemalen koffie, koffiepads en/of koffiebonen in de varianten arabica en robusta.

Koffietheeplaza, uw full service- partner in kwaliteitskoffie, apparaten en accessoires.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap