Door de coronacrisis is het erg druk bij de pakketdienst. De kans is groot dat de bezorging een kleine vertraging oploopt. Hopende op uw begrip.
Voor al uw koffie & thee benodigdheden!

Koffie recepten

Het zetten van een exclusieve kop koffie of cappuccino kan op diverse manieren. Om u een handje te helpen hebben wij op onze website een overzicht gemaakt van heerlijke koffie recepten. Door middel van deze beproefde koffie recepten en inspirerende ideeën willen wij u kennis laten maken met een andere koffiebeleving.

Voor het zetten van een heerlijk bakkie zwart goud moet u beschikken over de juiste apparatuur en koffie. Alle (espresso) koffie, apparatuur en toebehoren kunt u eenvoudig en online bestellen in onze gebruiksvriendelijke koffiewinkel op Koffietheeplaza.nl. Vandaag bestellen is morgen genieten van de lekkerste Caffè Latte, French Coffee of Lattecinno Hazelnoot.

Heeft u een suggestie voor een nieuw of inspirerend koffie recept? Stuur een e-mail en laat het ons weten zodat we ons receptenboek kunnen uitbreiden.

De koffie recepten van Koffie Thee Plaza moet u zeker eens proberen!


Koffie winterdroom Magische winterkoffie Irish coffee Espresso guetzli
 
Cappuccino cocktail with grappa Hot and sweet Espresso long nights Caffe in forchetta
 
IJskoffie maken      
Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap