Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 10-04-2014

Win een Dolce Gusto koffiemachine!

Via Koffie Thee Plaza maakt u nu kans om een Krups Dolce Gusto koffiemachine te winnen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is onze Facebookpagina liken via www.facebook.com/KoffieTheePlaza.

Via Koffie Thee Plaza maakt u nu kans om een Krups Dolce Gusto koffiemachine te winnen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is onze Facebookpagina liken via www.facebook.com/KoffieTheePlaza. Met deze actie hopen wij u als fan van onze Facebookpagina te mogen verwelkomen. Dit willen wij omdat wij Facebook zien als een belangrijk medium om u op de hoogte te houden van onze acties, aanbiedingen en kortingen en om nieuws te delen met u en de andere koffieliefhebbers in ons land. En wees gerust – wij spammen niet!

Krups Nescafé Dolce Gusto Circolo KP5005

Onder de likers van onze Facebookpagina verloten wij de Krups Dolce Gusto Circolo KP5005 ter waarde van 155 euro. Dit apparaat maakt koffiezetten zeer eenvoudig; u hoeft alleen nog maar een capsule met uw favoriete smaak in de machine te plaatsen. U kunt kiezen uit maar liefst 27 verschillende smaken (verkrijgbaar bij KoffieTheePlaza)  en zelfs koude dranken zoals ijsthee zijn voor de Dolce Gusto geen probleem. Meer informatie over de Circolo KP5005 vindt u op onze pagina over de Krups Nescafé Dolce Gusto Circolo KP5005.

Actievoorwaarden

In principe zijn de voorwaarden simpel: u liked onze Facebookpagina en maakt kans op het apparaat. Om misverstanden echter te voorkomen hebben wij een overzicht van de actievoorwaarden gemaakt. Lees deze actievoorwaarden daarom goed door.

Tot ziens op facebook.com/KoffieTheePlaza!

Wij zien u graag terug op www.facebook.com/KoffieTheePlaza. Op onze Facebookpagina delen wij interessant nieuws over koffie en de koffiebranche en laten wij het u weten wanneer wij stuntacties hebben. Tevens zijn wij ook gewoon bereikbaar via onze Facebookpagina en kunt u ons via die weg uw vragen stellen. Tot ziens op Facebook.com/KoffieTheePlaza!

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap