Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 05-06-2014

Veilig betalen, nu ook voor Belgische klanten

Vanwege het toenemende aantal Belgische klanten, hebben wij besloten onze betaalmogelijkheden uit te breiden. Want ook onze Zuiderburen verdienen het beste.

Het toevoegen van Mistercash, GiroPay en Sofortbanking draagt bij aan het verbeteren van onze diensten aan klanten. Zowel Nederlandse, Belgische als Duitseklanten kunnen nu veilig en probleemloos betalen via hun eigen bank. Hiermee willen wij de aankoopdrempel  verlagen en ook de Belgische markt verleiden met heerlijke koffie.

Wat veranderd er voor mij?

Wij houden niet van spontane veranderingen, dus ook geen plotselinge veranderingen voor u. Voor u verandert er helemaal niets, u kunt nog steeds bestellen zoals u gewend bent, alleen beschikt u nu over meer betaalmogelijkheden.

Mistercash

De Belgische variant van iDeal. MisterCash maakt het mogelijk om snel en veilig een bestelling online te betalen. U selecteerd tijdens het afronden van uw bestelling "MisterCash" en de stappen zoals u deze gewend bent bij MisterCash

SofortBanking

Eén van de meest gebruikte betaalmogelijkheden in Duitsland en een deel van België. SofortBanking biedt al het gemak en comfort van online betalen in een veilige dienst.

GiroPay

Speciaal voor een paar van onze Duitse klanten hebben wij, op aanvraag, GiroPay geïntroduceerd bij KoffieTheePlaza.

Wilt u meer weten over de betaalmogelijkheden, mist u nog iets of heeft u een op of aanmerking? Kijk dan bij onze betaalmogelijkheden of neem contact met ons op.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap