Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 04-04-2014

Starbucks biedt excuses aan voor satantistische tekens

Een vrouw uit de Amerikaanse staat Louisiana bestelde twee koffie bij Starbucks, maar was erg verrast door het resultaat. De Starbucks barista had satanistische symbolen op de koffie getekend. De Starbucks klant maakte foto's van de koffie en plaatste ze op Facebook.

Aanvankelijk had de vrouw niets in de gaten. Ze zag wel een ster op de koffie, maar dacht dat dit het Starbucks logo was. Pas toen de vrouw haar tweede koffie beter bekeek, zag ze dat het wel opzet moest zijn. Op de tweede koffie was '666' getekend, het symbool van de duivel. De tekens waren op de schuimlaag met caramel getekend.
 

Religieuze uitingen

De vrouw gaat ervan uit dat het een religieuze uiting was. Zelf is de vrouw Christen en ze was dus niet bepaald gecharmeerd van deze geloofsovertuiging. Ze gaf wel aan iedere religie te respecteren maar geen waarde te hechten aan mensen die elkaar proberen te overtuigen van hun geloof. Iedereen is vrij om te geloven wat hij of zij wil, maar laat elkaar wel met rust.
 

Excuses door Starbucks

Starbucks heeft onmiddellijk gereageerd en aangegeven de situatie serieus te nemen. Via social media heeft Starbucks contact gezocht met de vrouw en excuses aangeboden. Het is echter nog onbekend wie de Starbucks barista was. Starbucks weet het niet en de vrouw ook niet. Starbucks is aan het uitzoeken wie er dienst had. De vrouw zelf weet het niet meer omdat ze aangaf de barista niet te durven aankijken. We weten wel dat het een jongeman is. Ook is het niet helemaal duidelijk wel drankje de vrouw precies had besteld.
 

Veilige koffie via Koffie Thee Plaza

Wilt u satanistische symbolen op uw koffie vermijden? Dan kunt u eenvoudig en veilig uw koffie bestellen via Koffie Thee Plaza. U bent dan de enige persoon die uw koffie in handen neemt en u hoeft niet bang te zijn dat er iets in uw koffie zit. Heerlijk en veilig genieten.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap