Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 29-04-2013

Prijzen voor koffie dalen

Koffieliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want de koffieprijs is flink aan het dalen. Dit melden de grote Nederlandse kranten vandaag.

Volgens economen blijft de daling nog wel even doorzetten, want de populaire Arabica-boon wordt veel meer geproduceerd dan dat er vraag naar is. Naar verwachting wordt er voor de derde keer op rij een recordoogst van deze koffiebonensoort binnengehaald. Vooral voor Nederland komt dat goed uit, want ongeveer tweederde van de geïmporteerde koffie bestaat uit Arabica. Het resultaat is dat men minder hoeft te betalen voor deze overheerlijke koffie.

Prijsdaling door productie toename

Ook andere koffiesoorten dalen flink in wereldprijs. Dit komt voornamelijk door de fikse toename van de koffieproductie in Brazilië. Voor Nederlanders, die gemiddeld zo'n 150 liter van het zwarte goud per jaar wegdrinken, is dat dus goed nieuws. Hoewel de prijsdaling op wereldniveau al is ingezet, zal de consument nog heel even moeten wachten. Echter, in de Verenigde Staten is de prijsdaling nu ook al goed merkbaar in supermarkten en koffiespeciaalzaken. Starbucks, die ook koffiebonen per zak verkoopt, heeft zijn prijzen al met 10% verlaagd. Europa zal dus niet lang meer achterblijven.

Lage koffie prijzen

Gelukkig hoeft u op Koffietheeplaza.nl niet langer te wachten op koffie prijs dalingen, want wij hebben nu al enkele mooie aanbiedingen voor u. Bekijk de goedkope koffie producten op deze pagina en profiteer nu al van scherpe koffie prijzen.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap