Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 13-02-2014

Nieuwe samenwerking tussen Samsung en Illy

Samsung en Illy zijn een samenwerkingsverband aangegaan. Nee, Samsung gaat géén espressoautomaten ontwikkelen. De samenwerking tussen beide partijen houdt in dat Samsung tablets gaat plaatsen in Illy winkels. In ruil daarvoor wordt er Illy koffie geschonken op Samsung evenementen.

Illy en Samsung, we kennen ze allebei. Maar Illy is toch een koffiemerk? En Samsung een elektronicamerk? Gaat Samsung dan koffieautomaten produceren? Nee. De partijen gaan samenwerken om van elkaars naamsbekendheid te profiteren.

De samenwerking tussen Samsung en Illy

De samenwerking omhelst het volgende. Er komen Samsung demonstratietafels in Illy winkels te staan, terwijl Illy koffie gaat schenken op plekken waar Samsung zijn nieuwe producten presenteert. De eerste Illy winkel met Samsung producten is al geopend in Londen, en wel in de buurt van Regent Street. Als u toevallig een reis naar Londen gepland had, vergeet dan niet even langs te gaan om tijdens het drinken van Illy koffie met een Samsung tablet te spelen.

Speciale app

Voor deze samenwerking heeft Samsung zelfs een speciale app ontwikkeld. In de Illy-winkels is deze app beschikbaar op de tablets die daar gepresenteerd worden. Via de app kunnen bezoekers hun eigen Illy koffiekopje decoreren. De Samsung tablets die getoond zullen worden zijn tablets uit de Galaxy reeks, waaronder de Samsung Galaxy Note 10.1.

Illy koffie bij Koffie Thee Plaza

U hoeft uiteraard niet helemaal naar Londen te gaan om te kunnen genieten van een heerlijk kopje Illy koffie. U kunt ook hier bij Koffie Thee Plaza uw Illy koffie bestellen. Kijk in ons assortiment of neem contact met ons op.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap