Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 20-05-2014

Meer goed nieuws over koffie!

Uit een nieuw Amerikaans koffie onderzoek is gebleken dat het drinken van koffie de kans op diabetes type 2 kan verlagen. Anderhalf kopje koffie per dag zou de kans op diabetes type 2 al met 11% verlagen.

Het koffie onderzoek suggereert dat mensen die over een periode van 4 jaar anderhalf kopje koffie per dag meer zijn gaan drinken, hun kans op diabetes verlaagd hebben. Bij volwassenen die minder koffie zijn gaan drinken was de kans op diabetes juist toegenomen. Tijdens de studie waren 123,000 volwassenen onderzocht.
 

Hoe meer koffie, hoe lager de kans op diabetes

Een van de onderzoekers legde het principe uit: hoe meer koffie, hoe lager het risico van diabetes. Mensen die 2 tot 5 koppen koffie per dag dronken hadden een significante lagere kans op diabetes type 2 gekregen. Men moet echter niet tè veel koffie drinken, vooral niet wanneer men niet goed reageert op cafeïne. Omdat cafeïne ervoor zorgt dat mensen wakker blijven zorgt het er ook voor dat het hart sneller gaat kloppen.
 

Welk onderdeel van koffie draagt bij?

Volgens de onderzoekers is het moeilijk vast te stellen welk bestandsdeel van koffie bijdraagt aan de afname van het risico. De onderzoekers denken dat het een combinatie is van anti-oxidanten en voedingsstoffen. Koffie kan in ieder geval onderdeel van een gezond dieet zijn, maar mensen moeten geen koffie gaan drinken om uit voorzorg diabetes te voorkomen. Mensen moeten op hun gewicht letten en zorgen voor voldoende beweging.
 

Koffie vaak positief in het nieuws

De effecten van koffie op de gezondheid van mensen zijn de laatste tijd steeds positiever. Steeds vaker verschijnen er positieve berichten in het koffie nieuws. Zo zou koffie al bijdragen aan een verlaging van het risico op hart- en vaatziekten. Nu draagt koffie dus ook al bij aan een lager risico op diabetes. U leest het, u hoeft zich nergens zorgen om te maken. Bestel uw koffie vandaag nog online, op Koffie Thee Plaza.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap