Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 05-06-2014

KTP maakt zich klaar voor het WK voetbal!

Nederlander Yoeri Joosten is 4e geworden op het WK koffie proeven. Met die veer op zak maken wij ons ondertussen klaar voor het WK voetbal. We hopen dat het Nederlands elftal het in Braziliƫ op z'n minst net zo goed doet als Yoeri bij de World Cup Tasters Championship in Australiƫ. En ach, anders kunnen we evengoed genieten van een kopje Braziliaanse koffie...

Het WK koffie proeven is pas net voorbij of we maken ons alweer klaar voor het WK voetbal. De Nederlander Yoeri Joosten behaalt deze week ons nieuws door 4e te worden op het WK koffie drinken. Wat heeft hij daarvoor 'moeten' doen, vroegen wij ons af!

WK koffie drinken

Het WK koffiedrinken, ook wel de World Cup Tasters Championship genaamd vond plaats in Australië en stond in het teken van koffie proeven. De competitie werd tijdens de The World Coffee Event gehouden. Yoeri moest koffie met likeur mixen en diegene die dat het beste deed won de competitie. Wij zouden wel graag zo'n koffielikeurtje willen proeven van een van de beste barista's van Nederland!

Verras uw gasten!

Het WK voetbal is natuurlijk een toptijd voor horecaondernemingen. In Amsterdam mogen café's en uitgaansgelegenheden zelfs een uur langer open dan normaal op dagen dat het Nederlands elftal speelt. Let dus op dat u goede koffie serveert aan uw gasten dit wk, want dat zullen ze onthouden! Breng uw gasten in Braziliaanse sferen met echte Braziliaanse koffie zoals Peeze, afkomstig uit Oost-Brazilië.

WK Poule: speel mee!

Geen WK voetbal, maar WK koffie! Dat spelen wij op Koffie Thee Plaza tijdens de oranje gekte. Ook meespelen? Lees de informatie over onze WK poule en WK koffie weken en doe mee! Win korting op uw favoriete (Braziliaanse?) koffie.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap