Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 23-03-2014

Koffiefestival in Amsterdam

Festivalliefhebbers opgelet! Op 2 en 3 mei 2014 kunnen jullie lekker uit je dak gaan op een festival dat volledig in het teken staat van... KOFFIE! In onze hoofdstad vindt dan voor de eerste keer het Amsterdam Coffee Festival plaats.

Bezoekers van het evenement op 2 en 3 mei kunnen verschillende soorten koffie proeven. Barista's uit heel Europa zullen aanwezig zijn om hun beste koffie te laten keuren door Nederlandse koffieliefhebbers. Om het festival compleet te maken zijn er muziekoptredens en wordt er kunst tentoongesteld. Ook kunnen de bezoekers van culturele hapjes en cocktails genieten. De organisatie van het festival verwacht duizenden bezoekers op de NDSM-werf waar het festival plaatsvindt. Een deel van de opbrengsten gaan naar een goed doel.
 

Koffiefestivals over de hele wereld

Het idee voor een koffiefestival in Nederland komt uit Engeland waar al eerder in Londen het London Coffee Festival heeft plaatsgevonden. In Londen worden er dit jaar zelfs meer dan 20.000 bezoekers verwacht. Het festival vindt daar plaats van 3 t/m 6 april. Ook andere landen als Tsjechië, Ierland, India en Oekraïne hadden al eerder koffiefestivals.
 

Thuis koffie drinken blijft populair

Voor festivalliefhebbers is het koffiefestival een mooi evenement. Maar bent u nou iemand die toch liever thuis van een heerlijke kop koffie geniet? Blijf dan vooral thuis! Thuis geniet u van uw favoriete koffie of espresso, die u via Koffie Thee Plaza voordelig heeft besteld. Geen wachttijden, geen dure prijzen. Alleen de beste premium koffie en een hoop rust.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap