Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 10-07-2009

De eerste thee- en koffiebeurs van Nederland

In het voorjaar van 2010 vindt de eerste thee- en koffiebeurs plaats, in Nederland. De beurs wordt gehouden op 15, 16 en 17 mei in de Jaarbeurs te Utrecht. Tijdens dit evenement is maar liefst 6000 vierkante meter gevuld met deelnemers die hier hun acte de présence geven. De beursdagen zijn ruim gevuld met leerzame workshops, lezingen door internationale en nationale koffieprofessionals en deskundigen. Tevens zullen er diverse demonstraties plaatsvinden met betrekking tot koffie en thee. De koffie- en theebeurs is toegankelijk voor zowel horeca, bedrijven als consumenten. Kortom, iedereen is van harte welkom op de eerste thee- en koffiebeurs van Nederland.

Bij steeds meer mensen nemen koffie en thee een bijzondere plaats in. Koffie en thee worden steeds populairder en consumenten verkiezen steeds vaker kwaliteit boven kwantiteit. Deze koffie en thee geven de mens een compleet nieuwe beleving en wordt hierdoor door vele gezien als een geheel nieuwe en ware ervaring. Ondanks de toenemende populariteit van betreffende drank, ontbrak het in ons kleine landje aan een vak- of consumentenbeurs op het gebied van koffie, thee en alles wat hiermee samenhangt. Met de komst van deze beurs voorzien de organisatoren dan ook in een groeiende behoefte bij de koffie en thee liefhebbers.

Dit jaarlijks terugkerend evenement heeft maar één doel: bezoekers laten kennismaken met de wereld van koffie en thee in al haar facetten. De speerpunten tijdens dit evenement zijn dan ook proeven, ruiken , voelen, beleven, doen en leren. Op de beurs wordt ingespeeld op de wensen en behoefte van een brede doelgroep, door diverse pleinen en area's in te richten in verschillende thema's. Zowel de Nederlandse horeca, bedrijven als particulieren worden tijdens dit drie-daagse evenement op hun wenken bediend. Met doordachte en gerichte marketingactiviteiten en aantrekkelijke acties, wil de organisatie van de eerste thee- en koffiebeurs per dag tussen de 2000 en 5000 bezoekers verwelkomen.

Op de beurs kunnen bezoekers uitgebreid kennis maken met de laatste nieuwe en exclusieve koffiemachines en espresso apparaten voor thuisgebruik en op kantoor (volautomaten, pads, servings, capsules). Tevens treft u hier diverse bijproducten aan, denk aan koffie en thee servies, opbergsystemen etc. Verder treft u op de beurs een ruim aanbod van horecamachines en baristatools als stoomkannen, afklopbakken, tampers en borstels aan.

Natuurlijk kunt u op de beurs de nieuwste en meest bijzonder koffie- en theesoorten proeven, workshops en demonstraties bijwonen, zelf koffie branden en uitvoerig kennismaken met de nieuwste gadgets op thee- en koffiegebied. Niet geheel onbelangrijk: passende entertainment zal uiteraard niet ontbreken tijdens deze eerste editie in Nederland.

Meer informatie over deze vakbeurs treft u aan op de website van Beleef koffie 2010 | Beleef thee 2010.

Relevante informatie over deelname aan de beurs vindt u hier. U kunt ook rechtstreeks contact opnemen met de organisatie 'Mijn broer & ik BV' via telefoonnummer: 073 599 4150.

 

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap