Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 26-11-2012

Koffie is een belangrijke arbeidsvoorwaarden

Koffie is een goed middel om de werknemers tevreden te houden. Voor driekwart van de werkende mannen behoort koffie zelfs tot de belangrijkste arbeidsvoorwaarden. Als er geen goede koffie op de zaak te verkrijgen is gaat het merendeel van het personeel al met tegenzin naar het werk.

Betalen voor koffie

Werknemers verwachten een lekker kopje koffie van hun baas te krijgen. Als dit niet voorhanden is of er betaald moet worden voor een bakkie pleur dan heeft dit al meteen een negatieve invloed op de werksfeer. Bijna 80 procent van de werknemers geeft aan dat slechte of dure koffie een negatieve invloed heeft op de werksfeer.
Ondanks dat zoveel mensen aangeven koffie op het werk belangrijk te vinden is het merendeel van de beroepsbevolking toch niet tevreden met de koffievoorziening. Maar liefst zestig procent klaagt dat de koffie op het werk best wel wat lekkerder mag.

Het onderzoek is uitgevoerd in opdracht van Douwe Egberts.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap