Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 23-10-2012

Koffie en thee kerstpakketten 2012

Verschillende kerstpakkettenleveranciers hebben koffie- en theekerstpakketten in hun assortiment opgenomen. Voor u als koffieliefhebber is dit natuurlijk een goede zaak. Met de kerst kunt u dit jaar verschillende koffiekopjes en allerlei lekkers voor bij de koffie aantreffen. Koffie drinken wordt tijdens de kerstdagen dus een waar genot!

Koffie en thee drinken zorgen voor ontspanning

Voor veel mensen is het drinken van een kopje koffie een moment van pure rust en ontspanning. De beleving rondom het kopje koffie moet dan ook steeds sterker worden. Kerstpakkettenleveranciers spelen hier handig op in door uitgebreide koffie- en theepakketten aan te leveren.

Mocht uw werkgever investeren in een van deze pakketten dan steunt hij daarmee ook meteen het milieu en de maatschappij. De koffie en de thee die uit de kerstpakketten komen zijn namelijk voor het grootste deel fair trade geproduceerd. Fair trade houdt in dat de producten tegen een fatsoenlijke prijs uit ontwikkelingslanden gehaald wordt, waarbij rekening gehouden wordt met fatsoenlijke arbeidsomstandigheden. Zo worden er dus geen kerstpakketten uitgedeeld die over de rug van anderen zijn samengesteld. Een werkgever die deze pakketten bestelt denkt dus niet alleen zijn personeel, maar ook aan de maatschappij.

Theepakketten blijken populair

In de collectie van 2012 treft u meerdere kerstpakketten aan die gerelateerd zijn aan koffie en thee. Een goed voorbeeld hiervan is pakket Slimme Waterkoker Theepot. De warme dranken vormen over het algemeen een onderdeel van een groter geheel. Zo treft u verschillende pakketten aan die bestaan uit allerlei lekkers waar u dagenlang van kunt genieten. Zoals u heeft gezien is er op Kerstpakkettenidee.nl bijvoorbeeld een compleet theepakket beschikbaar, waar u enkel traditionele thee producten in aantreft. Echte theeliefhebbers kiezen voor dit pakket.

 

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap