Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 02-05-2014

Koffie app vertelt wanneer u koffie nodig heeft

Vanaf nu drinkt u altijd op tijd uw kop koffie. Er is een koffie app ontwikkeld die voor u bijhoudt wanneer het tijd is voor uw volgende dosis koffie. De app vertelt u echter ook wanneer u beter géén koffie kunt drinken. UP Coffee geeft namelijk precies aan hoe veel cafeïne in uw lichaam zit.

Na het drinken van een cafeïnehoudende drank voert u dit drankje in op de app. Ook thee, cola en energiedranken worden ingevoerd. Dit moet u bijhouden vanaf het moment dat u opstaat tot het moment dat u gaat slapen. U vult precies in wat u drinkt, en hoe veel. U kunt de drankjes selecteren, zelfs cappuccino's of andere speciale koffiedranken staan erin.
 

Cafeïne nodig

UP Coffee houdt bij hoeveel cafeïne u binnenkrijgt. Als uw cafeïne-gehalte laag is dan geeft de app aan dat u cafeïne nodig heeft; koffie dus. Dit betekent dat de app ook bijhoudt wanneer uw cafeïne-gehalte hoog is. Als u genoeg cafeïne in uw lichaam heeft zal deze app u dan ook vertellen dat u geen koffie zou moeten drinken. U kunt dus precies aflezen welk effect de cafeïne op uw lichaam heeft.
 

Eerste resultaten

De ontwikkelaars van de app hebben het product al getest onder een aantal gebruikers. De bedoeling van de app is om mensen meer bewust te maken over het drinken van cafeïne. Of dat lukt met deze app? Aardig. Diegenen die de app gebruikten sliepen 's nachts beter. Dit kwam omdat zij geen cafeïne meer dronken op momenten waarop dit niet nodig was. De goede nachtrust had weer invloed op het functioneren van overdag. Drinkt u 's avonds toch graag een kopje koffie? Bestel dan een van onze cafeïne vrije koffies.
 

Persoonlijke afstemming

De app is op u persoonlijk afgestemd. U moet 10 dagen bijhouden wat u binnenkrijgt en dan krijgt u een persoonlijk advies. Hiervoor is een armband nodig die uw slaapritme en bewegingspatroon bijhoudt. Dit is namelijk ook van invloed op het effect van cafeïne. U kunt de app ook zonder deze armband gebruiken maar dan is het resultaat wel minder persoonlijk.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap