Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 13-02-2014

Koffie uit je telefoon?

Het moet niet gekker worden met die smartphones, tegenwoordig ruiken ze zelfs naar koffie! Het Japanse bedrijf Scentee is het brein achter deze smartphone met een koffieluchtje.

Het Japanse bedrijf Scentee heeft een klein apparaatje ontwikkeld dat een geur verspreidt zodra je een smsje of een e-mail op je smartphone ontvangt. Je plaatst in de hoofdingang van je telefoon een snufje waar je een speciale cartridge in plaatst. Deze cartridges kunnen de geur van aardbei, rozemarijn, lavendel of... KOFFIE hebben!

De nieuwe techniek van Scentee herkent ook drukken op de Like-button van Facebook. Op deze manier wordt uw uitnodiging voor een kop koffie zeker aanvaard!

Nokia en Scentee

Nokia heeft in het verleden al geprobeerd om geur te verspreiden met een telefoon, maar was hier niet succesvol in. Het lijkt erop dat Scentee wél succesvol gaat zijn. Voor de Nokia-versie had je namelijk de Nokia Scentsory Phone nodig, terwijl je voor Scentee enkel het stukje hardware nodig hebt. Je kunt dan ook zelf je geur kiezen en uiteindelijk een geur aan een bepaald persoon koppelen. Het werkt voor zowel iOS als Android. 

Wakker worden met de geur van koffie

Hoe fijn is het om wakker te worden met de heerlijke geur van koffie? Als u dat ruikt, dan bent u snel wakker, toch? Met Scentee kunt u de koffiegeur aan uw wekker koppelen zodat het eerste wat u 's morgens ruikt de heerlijke geur van koffie is. Uiteraard gaat u daarna daadwerkelijk koffie drinken, die u ook nog eens voordelig heeft besteld in onze webshop.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap