Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 25-04-2010

Bedrijven verantwoordelijk voor inzamelen koffiebekers

Dat Nederland steeds meer bezig is met duurzaamheid blijkt maar weer eens uit onderstaand nieuwsbericht, waarbij bedrijven zelf voor het inzamelen en scheiden van plastic koffiebekers moeten zorgen.

Sinds begin dit jaar zijn bedrijven die op weekbasis meer dan vijfhonderd plastic koffiebekers gebruiken, zelf verantwoordelijk voor de scheiding en recycling. Betreffende eigen verantwoordelijkheid is het gevolg van een invoering van het nationaal afvalbeheerplan. Gemeenten kunnen sinds de invoering van het nationaal afvalbeheerplan bedrijven verplichten om plastic koffiebekertjes eigenhandig gescheiden in te zamelen en tevens aan te bieden voor recycling.

Vele verwachtingen denken dat deze verplichtingen nog niet direct worden ingevoerd, maar ondernemers met een duidelijke visie kunnen zich hier beter alvast op voorbereiden door het opstellen van een bruikbaar inzamelplan of het maken van een overstap naar een espresso apparaat of koffiemachine zonder bekeruitgifte. De ondernemers die last-minute stress en spanning willen voorkomen zoeken alvast naar mogelijke oplossingen en kiezen bij voorbaat voor een leuke koffiemok.

 

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Voordelen van koffie drinken 02-11-2015 Bent u ook zo benieuwd naar de voordelen van koffie drinken? Lees het allemaal in dit nieuwsartikel.... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2018 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap