Voor al uw koffie & thee benodigdheden!
Geplaatst op 20-02-2014

Eigen koffie- en theehuis voor Gordon in Blaricum

Gorden heeft in een uitzending van RTL Boulevard aangekondigd dat hij zijn eigen koffie- en theehuis gaat openen in zijn woonplaats Blaricum.

Gordon vindt zijn agenda nog niet vol genoeg, dat blijkt uit zijn nieuw initiatief om een koffie- en theehuis te openen. Hij mag zichzelf dan 'koffietenteigenaar' noemen. Volgens Gordon is het idee niet uit het niets komen aanwaaien: “Ik loop hier al een langere tijd mee rond. Het is een koffie- en theehuis maar dan op een gezonde manier”.

Aanbod van koffie en thee

Een gezond koffie- en theehuis? Gordon wilt voor ieder wat wils aanbieden. Uiteraard koffie en thee, maar ook gezonde sapjes en zakken met tarwegras. Verder wordt er in de koffiezaak op een barista-manier koffie geschonken, “met van die figuurtjes”. Ook over de thee laat Gordon al iets los: blooming tea, een speciale thee uit China.

BLOOMING

Dat Gordon er serieus mee bezig is blijkt uit het feit dat hij al een naam voor de koffietent bedacht heeft: BLOOMING. Vermoedelijk heeft het koffiehuis deze naam te danken aan de Chinese blooming tea. Gordon heeft ook al een specifieke sfeer voor ogen: een kruising tussen Sunset Boulevard in Los Angeles en de terrassen in Saint Tropez en Cannes.

Tijd?

“Waar haalt Gordon de tijd vandaan om zich hiermee bezig te houden?”, zult u zich nu waarschijnlijk afvragen. Toch is Gordon van plan om voor deze onderneming tijd vrij te maken. Hij wilt het helemaal zelf gaan opzetten en er ook regelmatig aanwezig zijn. “Ik vind het super leuk”, aldus de artiest. Als alles goed  gaat opent BLOOMING zijn deuren op 1 mei.

Gordon de duizendpoot

Ondernemen is Gordon niet vreemd. Hij heeft al veel dingen gedaan, van kledinglijn tot sieradenlijn. Maar hij is toch altijd een horecaman geweest, zegt hij zelf. Ook heeft hij ooit een koksopleiding gevolgd. De zanger zegt dat zijn koffiezaak het begin is van wat een keten zal worden.

Premium koffie & thee
Snelle levering Hoge kwaliteit Totaalassortiment online
Laatste nieuws
Koffie is een populair artikel in kerstpakketten 28-10-2018 Koffie is ook dit jaar weer veelvuldig ingekocht bij de groothandels voor het maken van mooie en goe... > Bekijk al het nieuws
Copyright © 2020 - KoffieTheePlaza.nl | Juridisch | Sitemap